10. sınıftan 11. sınıfa geçerken ne yapmalıyım?

676478

Decipat
Merhaba, 10. sınıfım 3 ay tatilden sonra 11. sınıfa geçeceğim. YKS konusunda stresliyim iyi bir meslek elde edip ailemi mutlu etmek istiyorum. Sizden ricam eğer siz benim yerimde olsaydınız bu yazı nasıl değerlendirirdiniz, sizce ne yapmam ve neye çalışıp bu yaz onu halletmem gerekiyor?

Eksiklerinizi kapatıp biraz temelinizi güçlendirin yeter.

Ben de senle aynı durumdayım kanka stres şimdiden başladı.Tavsiye verecek abiler ablalar varsa yazabilir mi?

Ben de senle aynı durumdayım kanka stres şimdiden başladı.Tavsiye verecek abiler ablalar varsa yazabilir mi?

Bence hocam gidin kafanızı dağıtın bu yaz eğlencenize bakın 11. sınıfın yaz tatilinde ise Full derslere odaklanın eksiğinizi kapatın okul açılınca da öyle yaparsınız YKS'den sonra ise hayatınız güzelleşsin.

Yat gitsin.

Sana tavsiyem matematik ve geometri çalış sadece. Çok pişmanım geçen yaz bitirmediğime.

Bu dediğin şey hangi alanı seçtiğine göre değişir mi yani eşit ağırlık veya sayısal seçenler aynı şeyi mi yapmalı?

Evet, bugüne kadar sınavlarda matematik ve geometri belirleyici dersler oldular.

Anladım, peki ne zaman başlamalıyım ve ne kadar zamanda bitirebilirim? Bazı arkadaşlarım şu an başlamam için çok erken olduğunu söylediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…