VykeTheGolden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 1.468 Çözümler 1 5 Haziran 2024 #11 Erdym dedi: Eğer durum böyleyse hain rehberci bize yalan söylemiş. Sorarsanız cevabı yazar mısınız bende merak ettim şimdi. Genişletmek için tıkla... En sonki müfredata göre ortalamanız 50 üzeri olduğu sürece üst sınıfa geçiyorsunuz. Sadece 9.sınıflarda 3 veya 6 olması gerekiyor.
Erdym dedi: Eğer durum böyleyse hain rehberci bize yalan söylemiş. Sorarsanız cevabı yazar mısınız bende merak ettim şimdi. Genişletmek için tıkla... En sonki müfredata göre ortalamanız 50 üzeri olduğu sürece üst sınıfa geçiyorsunuz. Sadece 9.sınıflarda 3 veya 6 olması gerekiyor.
ylmasck Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #12 VykeTheGolden dedi: En sonki müfredata göre ortalamanız 50 üzeri olduğu sürece üst sınıfa geçiyorsunuz. Sadece 9.sınıflarda 3 veya 6 olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Emin misiniz hocam Erdym dedi: Eğer durum böyleyse hain rehberci bize yalan söylemiş. Sorarsanız cevabı yazar mısınız bende merak ettim şimdi. Genişletmek için tıkla... Reis 50 ortalamayı geçmesi yetiyor. Son düzenleme: 8 Haziran 2024
VykeTheGolden dedi: En sonki müfredata göre ortalamanız 50 üzeri olduğu sürece üst sınıfa geçiyorsunuz. Sadece 9.sınıflarda 3 veya 6 olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Emin misiniz hocam Erdym dedi: Eğer durum böyleyse hain rehberci bize yalan söylemiş. Sorarsanız cevabı yazar mısınız bende merak ettim şimdi. Genişletmek için tıkla... Reis 50 ortalamayı geçmesi yetiyor.