V Votakee Femtopat Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2022 #1 Merhaba bende satıcının 180 TL kupon vardı. Ben de 10 TL'ye ABD'den şu mouse aldım. Sizce güzel fiyata almış miyim? 2.4G Wireless Mouse Bluetooth-compatible RGB Rechargeable Gaming Mouse Wireless Computer Silent Mause LED Backlit Ergonomic Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com a.aliexpress.com
Merhaba bende satıcının 180 TL kupon vardı. Ben de 10 TL'ye ABD'den şu mouse aldım. Sizce güzel fiyata almış miyim? 2.4G Wireless Mouse Bluetooth-compatible RGB Rechargeable Gaming Mouse Wireless Computer Silent Mause LED Backlit Ergonomic Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com a.aliexpress.com
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.892 Makaleler 5 Çözümler 155 2 Şubat 2022 #2 Çok kaliteli bir şeye benzemiyor ama 10 TL'ye mousepad bile alamadığımızı düşünürsek güzel.
Pluxy01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 6.544 Çözümler 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2022 #3 Markası yok, adam akıllı yorum da yok. Bence mantıklı bir harcama olmamış ama denemeden bilinmez nasıl olduğu. Edit: Kuponun satıcıya özel olduğunu görmemişim, 10 TL'ye göre iş görür en azından.
Markası yok, adam akıllı yorum da yok. Bence mantıklı bir harcama olmamış ama denemeden bilinmez nasıl olduğu. Edit: Kuponun satıcıya özel olduğunu görmemişim, 10 TL'ye göre iş görür en azından.
Wörp Hectopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 388 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ghost 2 Şubat 2022 #4 Bana niye kupon gelmiyor?
V Votakee Femtopat Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2022 #5 Wörp dedi: Bana niye kupon gelmiyor? Genişletmek için tıkla... Dün tüm ürünlerde geçerli 80 TL kupon geldi.
Wörp dedi: Bana niye kupon gelmiyor? Genişletmek için tıkla... Dün tüm ürünlerde geçerli 80 TL kupon geldi.