10 TL'ye alınan Windows 10 Pro key güvenilir midir?

lisans anahtarını kaydet derken nasıl yani

Microsoft sizin abinizin ekran görüntülerini napsın? Ayrıca ne varmış o kadar gizli acaba Gümletti valla konu.

Hocam bir şey sorcamben Retail key aldım geldiği maili silmişim yanlışlıkla bunu bulmanın bir yolu yok mu ve mail adresimi girdiğim zamanda olmuyor bu.

O zaman iyi güle güle kullanın.
hocam eyvallahta abim kızdı bu duruma biraz ona duruma açıklayamıyorum çağdaş ışılın oem key videosunu izlemiş microsoft bunu fark ederse vurur falan demiş ona takılmış ya pc giderse diyor D

Lisans anahtarını kaydet derken nasıl yani?

Lisans anahtarını görebilirsin, onu yaz bir yere işte. Retail ve Microsoft hesabına lisansı bağlamadıysan yazman lazım. OEM ise direkt aktifleşir, sıkıntı olmaz.

Hocam bir şey sorcamben Retail key aldım geldiği maili silmişim yanlışlıkla bunu bulmanın bir yolu yok mu ve mail adresimi girdiğim zamanda olmuyor bu.
komut yazarak ürün anahtarını öğrenebiliyordun yaz çıkar

OEM sadece bir kere kullanılmıyor muydu bu arada zaten girdiğim ürün anahtarı kodu elimde

@AltDnc öyle desene. OEM ise 1 kere kullanılır, anakarta gömülür. Her format atınca tekrar aktifleşir. Sıkıntı olmaz yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…