D daidex Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 59 Çözümler 1 31 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar 10TL'ye ihtiyacım var. Para kazanabileceğim bir yer var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ekim 2020
Elandeer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2017 Mesajlar 2.146 Çözümler 9 31 Ekim 2020 #2 Sokağa çık iste hocam birilerinden 10 dakkada 10 lira rahat bulursun.
Eraph Decapat Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 449 Çözümler 1 Yer Tekirdağ/Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2020 #3 Herhangi birinden 10 lira iste. Çok büyük bir rakam değil. Cebinde parası olan bir çok kişi verecektir. Eğer utanıyorsanız yerden toplayın.
Herhangi birinden 10 lira iste. Çok büyük bir rakam değil. Cebinde parası olan bir çok kişi verecektir. Eğer utanıyorsanız yerden toplayın.
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.231 Çözümler 23 31 Ekim 2020 #4 Eraph dedi: Herhangi birinden 10 lira iste. Çok büyük bir rakam değil. Cebinde parası olan birçok kişi verecektir. Eğer utanıyorsanız yerden toplayın. Genişletmek için tıkla... Yerden mi hmm, neresiymis orası da, 10 TL yerden bulabilsin?
Eraph dedi: Herhangi birinden 10 lira iste. Çok büyük bir rakam değil. Cebinde parası olan birçok kişi verecektir. Eğer utanıyorsanız yerden toplayın. Genişletmek için tıkla... Yerden mi hmm, neresiymis orası da, 10 TL yerden bulabilsin?
Eraph Decapat Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 449 Çözümler 1 Yer Tekirdağ/Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2020 #6 Furkan_D dedi: Yerden mi hmm, neresiymis orası da, 10 TL yerden bulabilsin? Genişletmek için tıkla... Okul bahçesinde bulabilirsin. Kantinlerde de çok para oluyor. Çaktırmadan alıcaksın. (hırsızlık anlamında değil; yerden al anlamında)
Furkan_D dedi: Yerden mi hmm, neresiymis orası da, 10 TL yerden bulabilsin? Genişletmek için tıkla... Okul bahçesinde bulabilirsin. Kantinlerde de çok para oluyor. Çaktırmadan alıcaksın. (hırsızlık anlamında değil; yerden al anlamında)
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.231 Çözümler 23 31 Ekim 2020 #7 Eraph dedi: Okul bahçesinde bulabilirsin. Kantinlerde de çok para oluyor. Çaktırmadan alacaksın. . Genişletmek için tıkla... Bulabilirse bulsun, malum şans işi
Eraph dedi: Okul bahçesinde bulabilirsin. Kantinlerde de çok para oluyor. Çaktırmadan alacaksın. . Genişletmek için tıkla... Bulabilirse bulsun, malum şans işi
D def2easy06 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2019 Mesajlar 2.268 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2020 #8 DC sunucularında miletten para dilen .Arkadaşım böyle yaparak PUBG Steam aldı. .
W WD40 Ziyaretçi 31 Ekim 2020 #9 Eraph dedi: Okul bahçesinde bulabilirsin. Kantinlerde de çok para oluyor. Çaktırmadan alacaksın. Genişletmek için tıkla... Dostum adam nasıl kazanabilirim diye sormuş. Önce yerden topla diyorsun, şimdi de çaktırmadan al diyorsun. Ne desem bilemedim. Gerçekten tok açın halinden anlamazmış. def2easy06 dedi: DC sunucularında milletten para dilen .Arkadaşım böyle yaparak PUBG Steam aldı. . Genişletmek için tıkla... Sosyal ne kadar garip. Herkes dilen diye tavsiye veriyor...
Eraph dedi: Okul bahçesinde bulabilirsin. Kantinlerde de çok para oluyor. Çaktırmadan alacaksın. Genişletmek için tıkla... Dostum adam nasıl kazanabilirim diye sormuş. Önce yerden topla diyorsun, şimdi de çaktırmadan al diyorsun. Ne desem bilemedim. Gerçekten tok açın halinden anlamazmış. def2easy06 dedi: DC sunucularında milletten para dilen .Arkadaşım böyle yaparak PUBG Steam aldı. . Genişletmek için tıkla... Sosyal ne kadar garip. Herkes dilen diye tavsiye veriyor...
Eraph Decapat Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 449 Çözümler 1 Yer Tekirdağ/Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2020 #10 Silinen üye dedi: Dostum adam nasıl kazanabilirim diye sormuş. Önce yerden topla diyorsun, şimdi de çaktırmadan al diyorsun. Ne desem bilemedim. Gerçekten tok açın halinden anlamazmış. Genişletmek için tıkla... Mesajı düzenledim gelmemiş galiba. Çaktırmadan al derken yerden çaktırmadan al anlamında söylemiştim.
Silinen üye dedi: Dostum adam nasıl kazanabilirim diye sormuş. Önce yerden topla diyorsun, şimdi de çaktırmadan al diyorsun. Ne desem bilemedim. Gerçekten tok açın halinden anlamazmış. Genişletmek için tıkla... Mesajı düzenledim gelmemiş galiba. Çaktırmadan al derken yerden çaktırmadan al anlamında söylemiştim.