TEKNOLOJİPEREST Hectopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 1.413 Makaleler 1 Çözümler 6 30 Ağustos 2024 #11 Berkay Çobanoğlu dedi: Bu sistemle yayın yapamazsınız. Ters akıntıya kürek çekmekten farksız olur. Dropların sebebi sistem yetersizliği. Genişletmek için tıkla... 720p30FPS yapabilirim bence. Kötü fakat o kadar da kötü bir sistem değil diye düşünüyorum.
Berkay Çobanoğlu dedi: Bu sistemle yayın yapamazsınız. Ters akıntıya kürek çekmekten farksız olur. Dropların sebebi sistem yetersizliği. Genişletmek için tıkla... 720p30FPS yapabilirim bence. Kötü fakat o kadar da kötü bir sistem değil diye düşünüyorum.
Berkay Çobanoğlu Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Ağustos 2013 Mesajlar 1.555 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ağustos 2024 #12 TEKNOLOJİPEREST dedi: 720p30FPS yapabilirim bence. Kötü fakat o kadar da kötü bir sistem değil diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Maalesef kötü, ekran kartınız dahi yok. Yapacaksanız dropları göze almak zorundasınız. Yapmamanız daha isabetli olur.
TEKNOLOJİPEREST dedi: 720p30FPS yapabilirim bence. Kötü fakat o kadar da kötü bir sistem değil diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Maalesef kötü, ekran kartınız dahi yok. Yapacaksanız dropları göze almak zorundasınız. Yapmamanız daha isabetli olur.