Satılık 10 ve 11. Sınıflar İçin Final Yayını Kitaplar

UNVDLykia

Kilopat
Makaleler
3
Yer
Kahramanmaraş
Daha fazla  
Kardeşimin 10 ve 11. sınıftan kalma hiç açmadığı soru dergileri ve bilgi bankaları var. Bunları geri dönüşüme verecektim fakat daha sonra ihtiyaç sahiplerinin olabileceğini düşündüm. Bu yüzden kitapları minimum değerinde satıyorum.

Soru dergilerinin fiyatı 35 lira imiş; onlar için 15'er lira istiyorum. Her birinin içinde bütün derslerden en az 5-6 test ve konulara göre testler vardır.
Yayın denizi tarih soru bankasını kendisi 15'er liraya almış her biri için 7 lira istiyorum. Bu tarih kitapları yeni müfredata uygun olarak hazırlanmış. (Birinin ilk 10 sayfası çözmüş.) Şaşırdım
Bilgi bankalarını okul ücretsiz olarak vermiş lakin onun parasını elbette okula ödediğimiz fiyattan kesiyorlar. Onlar için de 15'şer lira istiyorum.
MADDİ DURUMU iyi olmayanlar(gerçekten) 11.sınıf Türkçe soru bankası ve 10.sınıf tüm dersler soru bankasını hediye edebilirim (bunlar da hiç açılmamış onuda söyleyeyim.)
10.sınıf sonuç yayınları matematik setini 40 liraya almış. İçinde normalde 6 kitap varmış 2 sini bitirmiş diğerlerinin kapağını bile açmamış. (buna hayret etmiştim 2 kitap nasıl bitirdin diye) Bu set için 20 lira istiyorum.

Kargoyu çoklu satımlarda ben tekli satımlarda alıcı ödemelidir. Bana 0535-575-9785 numaradan ve atakan_1968_2001@hotmail.com e-mail adresimden ulaşabilirsiniz.

Ayriyeten kareye yansımış okuma kitaplarından almak istediğiniz olursa mesaj olarak belirtebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…