Nasus31 Decapat Katılım 17 Mart 2022 Mesajlar 341 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2023 #1 Arkadaşlar elektro gitarım için amfi alacağım. 10 watt amfi ile 20 watt amfi arasında çok fark var mı aradaki 1000 TL'ye değer mi?
Arkadaşlar elektro gitarım için amfi alacağım. 10 watt amfi ile 20 watt amfi arasında çok fark var mı aradaki 1000 TL'ye değer mi?
ImDominatingU Kilopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 3.420 Makaleler 1 Çözümler 55 2 Nisan 2023 #2 Nasus31 dedi: Arkadaşlar elektro gitarım için amfi alacağım. 10 watt amfi ile 20 watt amfi arasında çok fark var mı aradaki 1000 TL'ye değer mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, değmez. Evde çalacaksan 10 watt yeter zaten. dB önemli en çok.
Nasus31 dedi: Arkadaşlar elektro gitarım için amfi alacağım. 10 watt amfi ile 20 watt amfi arasında çok fark var mı aradaki 1000 TL'ye değer mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, değmez. Evde çalacaksan 10 watt yeter zaten. dB önemli en çok.
Nasus31 Decapat Katılım 17 Mart 2022 Mesajlar 341 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2023 #3 ImDominatingU dedi: Hayır, değmez. Evde çalacaksan 10 watt yeter zaten. dB önemli en çok. Genişletmek için tıkla... Blackstar id core 10 yada 20 alcaktım.
ImDominatingU dedi: Hayır, değmez. Evde çalacaksan 10 watt yeter zaten. dB önemli en çok. Genişletmek için tıkla... Blackstar id core 10 yada 20 alcaktım.
ImDominatingU Kilopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 3.420 Makaleler 1 Çözümler 55 3 Nisan 2023 #4 Nasus31 dedi: Blackstar id core 10 yada 20 alcaktım. Genişletmek için tıkla... Bütçe ne kadar? Hangi modelleri ayrıca v2 v3 falan da var.
Nasus31 dedi: Blackstar id core 10 yada 20 alcaktım. Genişletmek için tıkla... Bütçe ne kadar? Hangi modelleri ayrıca v2 v3 falan da var.
Nasus31 Decapat Katılım 17 Mart 2022 Mesajlar 341 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2023 #5 ImDominatingU dedi: Bütçe ne kadar? Hangi modelleri ayrıca v2 v3 falan da var. Genişletmek için tıkla... 5000 bütçem.
ImDominatingU dedi: Bütçe ne kadar? Hangi modelleri ayrıca v2 v3 falan da var. Genişletmek için tıkla... 5000 bütçem.
ImDominatingU Kilopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 3.420 Makaleler 1 Çözümler 55 3 Nisan 2023 #6 Reverb'lü istiyorsanız Blackstar HT-1RH Reverb Kafa Elektro Gitar Amfi | doremusic Biraz metalimsi, crunch çalacaksanız Orange Crush 20RT Kombo Elektro Gitar Amfi | doremusic Üsttekinin ortası ama daha çok şey olsun derseniz Blackstar ID:Core 20 V3 Dijital Kombo Elektro Gitar Amfi | doremusic
Reverb'lü istiyorsanız Blackstar HT-1RH Reverb Kafa Elektro Gitar Amfi | doremusic Biraz metalimsi, crunch çalacaksanız Orange Crush 20RT Kombo Elektro Gitar Amfi | doremusic Üsttekinin ortası ama daha çok şey olsun derseniz Blackstar ID:Core 20 V3 Dijital Kombo Elektro Gitar Amfi | doremusic
Nasus31 Decapat Katılım 17 Mart 2022 Mesajlar 341 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2023 #7 ImDominatingU dedi: Reverb'lü istiyorsanız Blackstar HT-1RH Reverb Kafa Elektro Gitar Amfi | doremusic Biraz metalimsi, crunch çalacaksanız Orange Crush 20RT Kombo Elektro Gitar Amfi | doremusic Üsttekinin ortası ama daha çok şey olsun derseniz Blackstar ID:Core 20 V3 Dijital Kombo Elektro Gitar Amfi | doremusic Genişletmek için tıkla... jazz blues için lazım.
ImDominatingU dedi: Reverb'lü istiyorsanız Blackstar HT-1RH Reverb Kafa Elektro Gitar Amfi | doremusic Biraz metalimsi, crunch çalacaksanız Orange Crush 20RT Kombo Elektro Gitar Amfi | doremusic Üsttekinin ortası ama daha çok şey olsun derseniz Blackstar ID:Core 20 V3 Dijital Kombo Elektro Gitar Amfi | doremusic Genişletmek için tıkla... jazz blues için lazım.
ImDominatingU Kilopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 3.420 Makaleler 1 Çözümler 55 3 Nisan 2023 #8 Nasus31 dedi: jazz blues için lazım. Genişletmek için tıkla... O halde blackstar core 20 v3 ideal sizin için fakat diğer amfilere de bi göz atayım. https://jazzmuzikmarket.com/fender-acoustasonic-15-combo buda olabilir gibi duruyor, incelemelere bakın isterseniz.
Nasus31 dedi: jazz blues için lazım. Genişletmek için tıkla... O halde blackstar core 20 v3 ideal sizin için fakat diğer amfilere de bi göz atayım. https://jazzmuzikmarket.com/fender-acoustasonic-15-combo buda olabilir gibi duruyor, incelemelere bakın isterseniz.
Single_factor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 5.384 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gitarist, tonmaister, producer, 3D Animator. 3 Nisan 2023 #9 ImDominatingU dedi: https://jazzmuzikmarket.com/fender-acoustasonic-15-combo buda olabilir gibi duruyor, incelemelere bakın isterseniz. Genişletmek için tıkla... Bu bir "akustik gitar" amfisi. Elektro gitar için uygun değil. ImDominatingU dedi: Reverb'lü istiyorsanız Blackstar HT-1RH Reverb Kafa Elektro Gitar Amfi | doremusic Genişletmek için tıkla... Bu bir kafa amfi. Kabininiz yoksa bundan ses çıkımaz.
ImDominatingU dedi: https://jazzmuzikmarket.com/fender-acoustasonic-15-combo buda olabilir gibi duruyor, incelemelere bakın isterseniz. Genişletmek için tıkla... Bu bir "akustik gitar" amfisi. Elektro gitar için uygun değil. ImDominatingU dedi: Reverb'lü istiyorsanız Blackstar HT-1RH Reverb Kafa Elektro Gitar Amfi | doremusic Genişletmek için tıkla... Bu bir kafa amfi. Kabininiz yoksa bundan ses çıkımaz.
ImDominatingU Kilopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 3.420 Makaleler 1 Çözümler 55 3 Nisan 2023 #10 Single_factor dedi: Bu bir "akustik gitar" amfisi. Elektro gitar için uygun değil. Bu bir kafa amfi. Kabininiz yoksa bundan ses çıkımaz. Genişletmek için tıkla... Doğru akustik yazıyordu bunu atmamıştım sanıyordum yanlış kopyalamada kalmış sanırsam, diğeri için haklısınız kafa yazıyordu dalgınlığıma gelmiş o da büyük ihtimalle.
Single_factor dedi: Bu bir "akustik gitar" amfisi. Elektro gitar için uygun değil. Bu bir kafa amfi. Kabininiz yoksa bundan ses çıkımaz. Genişletmek için tıkla... Doğru akustik yazıyordu bunu atmamıştım sanıyordum yanlış kopyalamada kalmış sanırsam, diğeri için haklısınız kafa yazıyordu dalgınlığıma gelmiş o da büyük ihtimalle.