Jexpys Hectopat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 203 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #11 Chotsu dedi: Alabilir miyim yani? Genişletmek için tıkla... Kartı alabilirsin ama T.C. kimlik no ile aktifleştirmen lazım ailenden birini T.C. no su ile aktifleştirebilirsin ancak.
Chotsu dedi: Alabilir miyim yani? Genişletmek için tıkla... Kartı alabilirsin ama T.C. kimlik no ile aktifleştirmen lazım ailenden birini T.C. no su ile aktifleştirebilirsin ancak.
kinyass Decapat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 352 27 Ağustos 2022 #12 Lychnica0 dedi: Kartı alabilirsiniz fakat hesap açarken tc istiyor ailenizin bilgilerini kullanırsanız sorun olmaz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... O olay yeni mi çıkmış? Ben aldığımda yoktu.
Lychnica0 dedi: Kartı alabilirsiniz fakat hesap açarken tc istiyor ailenizin bilgilerini kullanırsanız sorun olmaz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... O olay yeni mi çıkmış? Ben aldığımda yoktu.
A Archley Kilopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.940 Makaleler 2 Çözümler 30 27 Ağustos 2022 #13 Ben 12 iken kendi TC ile aldım.
2 261980 Kilopat Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 1.123 Makaleler 1 Çözümler 7 27 Ağustos 2022 #14 Kankam ailenden birine söyle, zaten her türlü haberleri olacak yaşın tutmuyor. Rica et kendi kredi kartları üzerinden sanal kart oluştursunlar, ininal gibi saçma bir platforma para verme boşuna.
Kankam ailenden birine söyle, zaten her türlü haberleri olacak yaşın tutmuyor. Rica et kendi kredi kartları üzerinden sanal kart oluştursunlar, ininal gibi saçma bir platforma para verme boşuna.
Lychnica0 Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 2.014 Çözümler 5 27 Ağustos 2022 #15 kinyass dedi: O olay yeni mi çıkmış? Ben aldığımda yoktu. Genişletmek için tıkla... Hocam kartı kullanmak için hesap açmak gerekiyor hesap açarken de T.C. istiyor önceden istemiyor muydu?
kinyass dedi: O olay yeni mi çıkmış? Ben aldığımda yoktu. Genişletmek için tıkla... Hocam kartı kullanmak için hesap açmak gerekiyor hesap açarken de T.C. istiyor önceden istemiyor muydu?
F FurkanKutlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 3.567 Çözümler 11 27 Ağustos 2022 #16 kinyass dedi: O olay yeni mi çıkmış? Ben aldığımda yoktu. Genişletmek için tıkla... 2020'de geldi galiba eskiden yoktu benim hesabım da TC'siz.
kinyass dedi: O olay yeni mi çıkmış? Ben aldığımda yoktu. Genişletmek için tıkla... 2020'de geldi galiba eskiden yoktu benim hesabım da TC'siz.
kinyass Decapat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 352 27 Ağustos 2022 #17 Lychnica0 dedi: Hocam kartı kullanmak için hesap açmak gerekiyor hesap açarken de T.C. istiyor önceden istemiyor muydu? Genişletmek için tıkla... Ben 3 sene önce aldım, öyle bir şey hiç hatırlamıyorum. Direkt açmıştım.
Lychnica0 dedi: Hocam kartı kullanmak için hesap açmak gerekiyor hesap açarken de T.C. istiyor önceden istemiyor muydu? Genişletmek için tıkla... Ben 3 sene önce aldım, öyle bir şey hiç hatırlamıyorum. Direkt açmıştım.
Chotsu Hectopat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 525 Çözümler 2 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #18 Lychnica0 dedi: Kartı alabilirsiniz fakat hesap açarken T.C. istiyor ailenizin bilgilerini kullanırsanız sorun olmaz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ailemin T.C. ile mi yoksa kendi T.C. m ile mi?
Lychnica0 dedi: Kartı alabilirsiniz fakat hesap açarken T.C. istiyor ailenizin bilgilerini kullanırsanız sorun olmaz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ailemin T.C. ile mi yoksa kendi T.C. m ile mi?
F FurkanKutlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 3.567 Çözümler 11 27 Ağustos 2022 #19 Lychnica0 dedi: Hocam kartı kullanmak için hesap açmak gerekiyor hesap açarken de T.C. istiyor önceden istemiyor muydu? Genişletmek için tıkla... Telefon numarası yeterliydi eskiden.
Lychnica0 dedi: Hocam kartı kullanmak için hesap açmak gerekiyor hesap açarken de T.C. istiyor önceden istemiyor muydu? Genişletmek için tıkla... Telefon numarası yeterliydi eskiden.
Chotsu Hectopat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 525 Çözümler 2 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #20