10 yaşındaki çocuk için akıllı saat önerisi

386075

Hectopat
Merhaba. 10 yaşında bir kardeşim var, 1 hafta sonra doğum günü olduğu için hediye alacağız. Akıllı saatleri seviyor ve uzun süredir hevesi vardı, uygun fiyatlı olarak ne alabiliriz?

- Bileklik önermeyin, bileklik sevmiyor.
- 2. el önermeyin, hediye olacak sonuçta.
- Kalitesi önemli değil, en azından 1-2 yıl götürecek, çocuğun gönlünü yapacak bir şey olması yeterli. Kaliteli olacak diye aşırı pahalı şeyleri önermeyin, dediğim gibi 10 yaşındaki çocuğa alınacak, yarın öbür gün hevesi gidince kenara atılmasın.
- Çocuk takip saati hiç önermeyin, aşırı pahalı oluyorlar.

Bir sorum daha var, şu sağda solda reklamı çıkan Apple Watch muadilleri çocuk için alınabilir mi? Alınırsa en güvenli ve uygun fiyatlı olarak nerede satılıyor?

Baby Smart ve TCL'yi önerebilirim.

Merhaba. 10 yaşında bir kardeşim var, 1 hafta sonra doğum günü olduğu için hediye alacağız. Akıllı saatleri seviyor ve uzun süredir hevesi vardı, uygun fiyatlı olarak ne alabiliriz?

- Bileklik önermeyin, bileklik sevmiyor.
- 2. el önermeyin, hediye olacak sonuçta.
- Kalitesi önemli değil, en azından 1-2 yıl götürecek, çocuğun gönlünü yapacak bir şey olması yeterli. Kaliteli olacak diye aşırı pahalı şeyleri önermeyin, dediğim gibi 10 yaşındaki çocuğa alınacak, yarın öbür gün hevesi gidince kenara atılmasın.
- Çocuk takip saati hiç önermeyin, aşırı pahalı oluyorlar.

Bir sorum daha var, şu sağda solda reklamı çıkan Apple Watch muadilleri çocuk için alınabilir mi? Alınırsa en güvenli ve uygun fiyatlı olarak nerede satılıyor?
  1. TCL Movetime MT42
  2. TCL Movetime MT40X

Ya hocalarım konuyu okumuyor musunuz anlamıyorum ki. Çocuk takip saati önermeyin dedim o kadar... 2 gün sonra kenara atacak belki de 2500 tl vermek istemiyorum.

Pahalı, çaktırmaması önemli değil zaten. Çocuk bu sonunda ne olacağı belli değil. Zaten gönlü olsun diye alıyoruz, takip saatine falan gerek yok yani. Okulda saate falan bakacak işte. Basit bir şey lazım.

Çakma markalardan iyidir en azından diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı