YouTube 10 yıl önce açılan kanal nasıl kapatılabilir?

werzburg

Centipat
Makaleler
1
Yer
Los Angaras
Daha fazla  
Selam dostlar, ben 10 yıl önce MEB'in dağıtmış olduğu tabletlerden Minecraft Pocket Edition videoları olan bir kanalım var. Mailine erişimim yok sahte telif atarsam sildirebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam dostlar, ben 10 yıl önce MEB'in dağıtmış olduğu tabletlerden Minecraft Pocket Edition videoları olan bir kanalım var. Mailine erişimim yok sahte telif atarsam sildirebilir miyim?

Hesap benim diyebilirsiniz ama YouTube destek biraz nazlı yüksek ihtimal sildiremezsiniz.

Bu kadar takmamın sebebi 2 yıl önce lisede akıllı tahtadan açıp sevdiğim kızın önünde rezil etmeleri ve kanal adım soyadımla kurulu

Bu kadar takmamın sebebi 2 yıl önce lisede akıllı tahtadan açıp sevdiğim kızın önünde rezil etmeleri ve kanal adım soyadımla kurulu.

Sesin videolarda -13 olduğunu belli ediyorsa 13 yaş altı diye report at 5-10 kere her gün at umarım kapanacaktır.

Bu kadar takmamın sebebi 2 yıl önce lisede akıllı tahtadan açıp sevdiğim kızın önünde rezil etmeleri ve kanal adım soyadımla kurulu.
Anlıyorum hocam kötü ve üzücü bir durum olmuş, videolarda yüzünüz falan gözüküyor mu?

Ben de seninle aynı durumdan muzdaribim de hocam. Sonuç nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…