10 yıl önceki sistemin Windows 7 lisansı hala çalışır mı?

TombulTux

Decapat
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Daha fazla  
Evde 10 yıllık bir laptop buldum içinde lisanssız Windows 8.1 var altını incelerken Windows 7 starter Edition lisansı gördüm şu an çalışır mı oradaki lisans?

Merhaba,

OEM lisansların bir süresi olmadığını hatırlıyorum. Yani ilgili cihaz için kurulum yaptığınızda muhtemelen çalışacaktır.

Kolaylıklar.

Hocam tam emin degılım ama 12 yıl once Windows 7 bir bilgisayar almıştık o günden beri lisanslı şekilde duruyor.

Ömür billah yaşar, sorun olmaz.

Evde 10 yıllık bir laptop buldum içinde lisanssız Windows 8.1 var altını incelerken Windows 7 starter Edition lisansı gördüm şu an çalışır mı oradaki lisans?

2010-2011-2012 bu yıllarda ASUS Samsung gibi markalar ürettikleri dizüstü bilgisayarlara OA MEA ürün anahtarı etiketini laptopta hemen bataryanın alt kısmına yapıştırıyordu.
İkinci nesil i5 ve i7 işlemcilerle gelen dizüstü bilgisayarlar için Windows 7 ürün anahtarı yapıştırılıyordu.
Daha sonra Windows ürün anahtarı etiketini yapıştırıp satışa çıkarmaktan vazgeçtiler.
Bazı art niyetli format atan bilgisayarcılar onarıma gelen laptoplardan Windows ürün anahtarını söküp kullanıyordu kendileri için.
Windows 7 Starter yazan ürün anahtarını sorunsuz kullanabilirsiniz.
OA MEA yazısı vardır büyük ihtimalle her Windows temiz kurulumundan sonra otomatik etkinleştirme yapacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…