10 yıl sonra kendinizi nerede görüyorsunuz ?

Muhtemelen Suriye'nin başına gelen olaylar bizim başımıza da gelecek. Suriyelilerin nüfusu arttıkça özerklik isteyecekler. Ülkede iç savaş çıkacak ve parçalanacağız. Ancak bize ne Avrupa ne de diğer ülkeler kapısını açacak ve ya besleyecek.

Birçok ülkeden insanın seveceği rap şarkılarımı binlerce insanın karşısında seslendirirken görüyorum Hani biz İngilizce şarkı dinleriz ama onlar Türkçe dinlemez ya. Ben de dinlemeleri için çabalayacağım. Olmadı en kötü Türkiye içinde bir kitlemiz olur, fena mı?

Bu benim hedeflerimden biri. Fikirler değişebilir. Yeni nesiller benim şarkılarımı beğenir mi ondan şüpheliyim. Yine de deneyelim ama değil mi? "Keşke deneseydim" demek yerine deneyelim.

2-3 yıl sonra E-Sporcu hayali.10 yıl sonra savcı olarak görmek isterim ama çok zorlu olacak gibi çünkü savcı ya da hakim olabilmek için içerde bir adamın olması lazım yani babanın ya da sevdiğin bir akrabanın bir tanıdığı olursa ne mutlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…