Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.207 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2020 #11 bartuhane dedi: Thermaltake'di markası iyi midir? Genişletmek için tıkla... Thermaltake'in PSU'ları iyidir, modeli nedir?
bartuhane dedi: Thermaltake'di markası iyi midir? Genişletmek için tıkla... Thermaltake'in PSU'ları iyidir, modeli nedir?
1080Tİ Kilopat Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 418 Çözümler 2 Yer Hiçlik 2 Ekim 2020 #12 bartuhane dedi: Thermaltakeydi markası iyi midir. Genişletmek için tıkla... O iyidir kullanılabilir ama siz bi dışarıda çalıştırmayı deneyin her ihtimale karşi
bartuhane dedi: Thermaltakeydi markası iyi midir. Genişletmek için tıkla... O iyidir kullanılabilir ama siz bi dışarıda çalıştırmayı deneyin her ihtimale karşi
B bartuhane Hectopat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 649 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2020 #13 Şöyle bir şey daha diyyeyim. PC topluyorum R3 3100 RX570'li bende de PSU varmış o yüzden sordum sıkıntı olur mu? 1080Tİ dedi: O iyidir kullanılabilir ama siz bir dışarıda çalıştırmayı deneyin her ihtimale karşi. Genişletmek için tıkla... Tamamdır.
Şöyle bir şey daha diyyeyim. PC topluyorum R3 3100 RX570'li bende de PSU varmış o yüzden sordum sıkıntı olur mu? 1080Tİ dedi: O iyidir kullanılabilir ama siz bir dışarıda çalıştırmayı deneyin her ihtimale karşi. Genişletmek için tıkla... Tamamdır.
H4CK3RM4N Centipat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 64 2 Ekim 2020 #14 bartuhane dedi: Thermaltakeydi markası iyi midir. Genişletmek için tıkla... Forumdaki arkadaşlar o markayı pek sevmiyor. Ama iyidir...
bartuhane dedi: Thermaltakeydi markası iyi midir. Genişletmek için tıkla... Forumdaki arkadaşlar o markayı pek sevmiyor. Ama iyidir...
FurkanxdTR Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 2.608 Çözümler 8 2 Ekim 2020 #15 bartuhane dedi: Thermaltakeydi markası iyi midir. Genişletmek için tıkla... İyidir kullanabilirsin. Ama modelini atarsan daha iyi olur.
bartuhane dedi: Thermaltakeydi markası iyi midir. Genişletmek için tıkla... İyidir kullanabilirsin. Ama modelini atarsan daha iyi olur.
Lux ultisi kullanan kedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2017 Mesajlar 6.412 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Ekim 2020 #16 H4CK3RM4N dedi: Forumdaki arkadaşlar o markayı pek sevmiyor. Genişletmek için tıkla... Kim sevmiyor? Kendisi gayet kaliteli bir marka.
H4CK3RM4N dedi: Forumdaki arkadaşlar o markayı pek sevmiyor. Genişletmek için tıkla... Kim sevmiyor? Kendisi gayet kaliteli bir marka.
B bartuhane Hectopat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 649 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2020 #17 Paveloyd dedi: Thermaltake'in PSU'ları iyidir, modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Modelini bilmiyorum maalesef birazdan bakacağım.
Paveloyd dedi: Thermaltake'in PSU'ları iyidir, modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Modelini bilmiyorum maalesef birazdan bakacağım.
FurkanxdTR Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 2.608 Çözümler 8 2 Ekim 2020 #18 Patlamıyorsa iyidir. Bence patlamaz
H4CK3RM4N Centipat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 64 2 Ekim 2020 #19 Lux ultisi kullanan kedi dedi: Kim sevmiyor? Kendisi gayet kaliteli bir marka. Genişletmek için tıkla... 350TL PSU tavsiyesi 300-350 TL arası 550 watt psu tavsiye edebilir misiniz? www.technopat.net
Lux ultisi kullanan kedi dedi: Kim sevmiyor? Kendisi gayet kaliteli bir marka. Genişletmek için tıkla... 350TL PSU tavsiyesi 300-350 TL arası 550 watt psu tavsiye edebilir misiniz? www.technopat.net
XG0KHAN Picopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 163 Çözümler 1 Yer Gecekondu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gariban 2 Ekim 2020 #20 PSU'nun markasını bilmeden yorum yapabiliceğimizi pek sanmıyorum eğer kaliteli bir PSU ise elbette kullanılabilir ama kıytırık merdiven altı bir şey ise Kasanın içinde gerçek alevleri gözlemliyebilirsin
PSU'nun markasını bilmeden yorum yapabiliceğimizi pek sanmıyorum eğer kaliteli bir PSU ise elbette kullanılabilir ama kıytırık merdiven altı bir şey ise Kasanın içinde gerçek alevleri gözlemliyebilirsin