10 yıllık laptopa HDD mi SSD mi takılmalı?

olcayduran

Hectopat
Daha fazla  
Elimde çıkma 10 yıllık hard disk var. 128 GB SSD var. O da 10 yıllık. Hard disk 500 GB. Hangisini takmak mantıklı laptopa?

Elimde çıkma 10 yıllık hard disk var 128 GB SSD var oda 10 yıllık hard disk 500GB hangisini takmak mantıklı laptopa

eğer sadece depolama olarak kullanacaksan HDD tak ama içine OS kuracaksan SSD tak 128 GB SSD depolama için çok az yalniz belki yeni bir tane almak isteyebilirsin

Elimde çıkma 10 yıllık hard disk var. 128 GB SSD var. O da 10 yıllık. Hard disk 500 GB. Hangisini takmak mantıklı laptopa?

Vallahi HDD takarsanız bir 10 yıl daha gider ömrünüzden

Güncel Windows sürümleri HDD üzerinde pek akıcı çalışmıyorlar. Windows 10 için (IoT LTSC gibi sürümleri de dahil) HDD eziyettir, SSD'yi kullanın. Farklı güncel işletim sistemlerinde de SSD'nin akıcılığı kendini gözle görülür şekilde belli ediyor, Windows 7 gibi eski ya da hafif işletim sistemlerinde çok belli olmayabiliyor çünkü zaten hafifler. Birden fazla disk takma şansınız varsa HDD'lerden birini depolama için takabilirsiniz ama işletim sisteminiz SSD üzerinde kurulu olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…