10 yıllık modem değiştirilmeli mi?

Daha fazla  
AirTies RT 206v4 modemim var. 10 yıldan fazla oluyor sanırım TTNET'in kampanyası ile edinmiştim. Haliyle eski bir modem. Kullandığım internet de Netspeed 16Mbit. Bu modem şu an için işimi görüyor fakat tahmin edersiniz ki Wi-Fi kalitesi çok mükemmel değil.

Modem özelliklerini ve kullandığım interneti göz önüne alırsak yeni bir modem almak mantıklı mıdır?
Alacak olursam hangi özelliklerde bir modem tercih etmeliyim?

Wi-Fi konusunda özellikle son zamanlarda sorun yaşamaya başladım. Bağlantı kopmaları en son alt yapı çalışmalarından sonra bir hayli azalmıştı. Şu an bağlantı kopmadığı halde Wi-Fi sinyali kesilmiş gibi görünüyor. Modemde görünürde bir sorun yok gibi ama cihazlar bağlanamıyor. Bir süre araştırdım. Kullandığım altyapıyı ve bulunduğum bölgenin fiber alma ihtimalini de düşünerek fiber özelliği olan bir modemi tercih etmemin gereksiz olduğuna karar verdim. Gittigidiyor'dan TP-LINK'in TD-W8961N modelini 160 TL'ye sipariş ettim. Fiyatı uygun olan iyi özelliklere sahip bir modem gibi geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…