100.000₺ araba önerisi

Bütçeyi 50.000₺ daha yukarı taşıyıp 150.000 civarına çıkaracağız. Uzun zamandır araç piyasasına bakmadığımız için hala eski fiyatlara yakındır diye düşünmüştük.

Araç çok eski değil mi?

Teneke Jetta alacak mısınız gerçekten? O fiyata Focus, Mondeo, Egea, Civic ya da Corolla bakabilirsiniz.
Sonuçta her şey parasına göre. Kalkıp da bir Jetta, Focus kalitesi beklemeyin.
Yol tutuş, yalıtım, kalite, konfor gibi eskileri var ama parasına göre F/P.

Jetta'da yalıtım mı var Allah aşkına? Her bir tamirhane gördüğümde içinde bir Jetta oluyor ya da bir Golf oluyor. Teneke bildiğin, git Amerikan al ya da Japon.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teneke jetta alacak mısınız gerçekten? O fiyata focus, mondeo, egea, civic ya da corolla bakabilirsiniz.

Kia Cerato? Bu araç çok sağlamdır ve motoru aşırı dayanıklıdır.

Jetta ve Golf yerine Egea, Civic, Corolla önerdiniz ya, bir şey demiyorum.
Jetta'da Civic'in 10 katı yalıtım var. Civic dediğimiz araç beş para etmez teneke, ister kabul et ister etme.

Ayrıca lütfen Jetta gibi bir arabayı Focus ile karşılaştırmayın. Eğer Focus'u beğenmezseniz Volvo S60 öneririm, 2016 model olabilir.
Kia Cerato? Bu araç çok sağlamdır ve motoru aşırı dayanıklıdır.

Aynen, o araba da harikadır, tavsiye ederim.
Jetta'da Civic'in 10 katı yalıtım var. Civic dediğimiz araç beş para etmez teneke, ister kabul et ister etme.

Ben sana Civic'te yalıtım mı var dedim? Civic Corolla zaten yalıtım yapamıyor. Jetta da yapamıyor, yalıtım istiyorsan S60 ya da Mondeo.

Herhangi bir Volkswagen kullanıcısına sorduğumuzda neden kendi arabasını kötülüyor?

Jetta da yalıtım denenen bir şey yok, ayrıca dediğim arabalar da Jetta'ya 10 basar.

Ayrıca lütfen jetta gibi bir arabayı focus ile karşılaştırmayın. Eğer focusu beğenmezseniz Volvo S60 öneririm 2016 model olabilir.

Focus ile Jetta iki C segment sedan araçtır.
İki aracında birbirine göre artı ve eksileri var.

Focus'un yol tutuşu, sürüş dinamikleri iyidir lakin içi aşırı derecede dardır, bagajı kullanışsızdır. Ben Focus'a bindiğim zaman telefonumu nereye koyacağım diye yer bulamıyorum. Ayrıca arka taraf için birçok konfor ögesi eksik.

Diğer tarafta Jetta, Focus kadar iyi yol tutmaz ve sürüş dinamikleri pek iyi değildir ama kötü de değildir, ortasındadır. İçi geniştir, bagajı geniş ve kullanışlıdır, tasarımı nispeten daha şıktır.

Herkese göre farklı gelebilir, bu sorun değil ama karşılaştırılamaz demek tamamen saçmalıktır. İkisi de C segment araçlar ve ayrıca Mondeo'nun rakibi Passat'tır. Gerçi Passat da Mondeo'dan iyi de neyse.

Kendi arabasını kötülüyor?

Doğru bu arada. Almanya'da yaşayan akrabam 2006 Passat ve tam model hatırlamıyorum ama yeni kasa touran kullandı. İkisinden de pişman. 2006 Passat'dan sonra 2007 model Mondeo aldı, daha memnun kaldı. Touran'dan sonra da Vito aldı. Sakın ama sakın Volkswagen almayın diyor.

Jetta da yalıtım denenen bir şey yok ayrıca dediğim arabalarda o jettana 10 basar onu o kafana bir sokta daha da çıkmasın tamam mı?

Dostum Jetta'da yalıtım yok diyorsan rica ediyorum bir Corolla veya Civic'e bin derim, çağ dışı atmosferik motor kullanan tenekeler gözümde.

Tamam, dar olduğunda çok haklısın. Passat zaten sağlam araba ama Mondeo ile karşılaştırıldığında ne olur bilemem onu. Passat biraz daha iyi gibi duruyor.
Dostum Jetta'da yalıtım yok diyorsan rica ediyorum bir Corolla veya Civic'e bin derim, çağ dışı atmosferik motor kullanan tenekeler gözümde.

Ya dediğimi okur musun rica etsem? Civic ve Corolla yalıtım yapamıyor diye belirtmiştim ama.

Ya dediğimi okur musun rica etsem civic ve corolla yalıtım yapamıyor diye belirtmiştim ama.

Segment denen bir şey var. C segment arabada ne kadar yalıtım arıyorsun ki zaten.
C segmentinin en iyi yalıtıma sahip üç arabası Golf, Focus ve Jetta'dır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…