100.000 TL bandında hazır sistem önerisi

Bütçe
100.000 TL

cecey01

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta gözüktüğü gibi 80-100k bandında bir sistem toplamak istiyorum. Yeni yıla girmeden herkes fiyatların çok artacağından bahsediyor. 2K oyun oynayabileceğim bir sistem olursa sevinirim. Hazır varsa daha rahat olur çünkü temel düzeyde bilgim var. Toplama daha iyi olur derseniz alınacaklar listesini atabilirseniz alır bir bilgisayarcıya toplatırım. Yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara simdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Arkadaşlar başlıkta gözüktüğü gibi 80-100k bandında bir sistem toplamak istiyorum. Yeni yıla girmeden herkes fiyatların çok artacağından bahsediyor. 2K oyun oynayabileceğim bir sistem olursa sevinirim. Hazır varsa daha rahat olur çünkü temel düzeyde bilgim var. Toplama daha iyi olur derseniz alınacaklar listesini atabilirseniz alır bir bilgisayarcıya toplatırım. Yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara simdiden teşekkürler.
Anakartı "MSI PRO B650-S" modeline yükseltin SSD'yi "Lexar NM790 1TB" modeline yükseltebilirsiniz;

Bence bu bütçelere çıkmak yerine daha ucuza RX 9070XT'li bir sistemde alabilirsiniz. (Eğer sadece oyun oynayacaksanız.)

Bu fiyat bandında kesinlikle hazır sistem kovalama benden tavsiye. Kendimde sistem toplarken hazır bakıyordum hiç tatmin etmiyordu parça parça kendim aldım şuan mis gibi sistemim var ve piyasadaki bir çok hazır sistemden daha kaliteli ve ucuza mal ettim. İsterseniz parça parça bir sistem toplayalım.

Benim için 9070XT ya da 5 bin serisi olması önemli değil fiyat performans olarak maksimum verimi nasıl alabilirsem öyle bir sistem toplamak istiyorum 3 4 sene güncel oyunları başta Ultra sonra normal ayarlarda bile oynasam kafi parça olarak da toplayabilirim siz bana bir liste yaparsanız parça parça satın alır burada toplatırım.

Bu fiyat bandında kesinlikle hazır sistem kovalama benden tavsiye. Kendimde sistem toplarken hazır bakıyordum hiç tatmin etmiyordu parça parça kendim aldım şu an mis gibi sistemim var ve piyasadaki birçok hazır sistemden daha kaliteli ve ucuza mal ettim. İsterseniz parça parça bir sistem toplayalım.

Benim için 9070XT ya da 5 bin serisi olması önemli değil fiyat performans olarak maksimum verimi nasıl alabilirsem öyle bir sistem toplamak istiyorum 3 4 sene güncel oyunları başta Ultra sonra normal ayarlarda bile oynasam kafi parça olarak da toplayabilirim siz bana bir liste yaparsanız parça parça satın alır burada toplatırım.

Anakartı "MSI Pro B650-S" modeline yükseltin SSD'yi "Lexar NM790 1TB" modeline yükseltebilirsiniz;

Bence bu bütçelere çıkmak yerine daha ucuza RX 9070XT'li bir sistemde alabilirsiniz. (eğer sadece oyun oynayacaksanız.)

İşlemciyi 7800x3D yapmamı tavsiye eder misiniz gördüğüm kadarıyla herkesin çok memnun olduğu bir işlemci. Ayrıca 9070XTli sistem için yükseltme yapmaya gerek var mı yoksa şu an olduğu şekilde alınabilir mi?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı