Shinyapo LXXIV Decipat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.222 Çözümler 4 5 Şubat 2022 #21 Oyun oynanacaksa Quadro önermem. Quadro iş yerlerinde kullanmalık kart.
THaless Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 867 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Core 2 Duo T6600 2.2 Ghz | Ati Mobility Radeon Hd 4570 | 120 GB Sdd | 2x2 Ddr3 800 mhz Ram | Windows 10 19h2 Home Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #22 Madem büyük bir bütçeniz var. Bizede önermek düşer. Buyrun. Apple 104k
Bershka Zeptopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 58 Yer Almanya Hamburg Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Iç Mimar 5 Şubat 2022 #23 THaless dedi: Madem büyük bir bütçeniz var. Bizede önermek düşer. Buyrun. Apple 104k Genişletmek için tıkla... Apple tercih etmiyorum işimi görmez fakat öneriniz için teşekkürler.
THaless dedi: Madem büyük bir bütçeniz var. Bizede önermek düşer. Buyrun. Apple 104k Genişletmek için tıkla... Apple tercih etmiyorum işimi görmez fakat öneriniz için teşekkürler.
THaless Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 867 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Core 2 Duo T6600 2.2 Ghz | Ati Mobility Radeon Hd 4570 | 120 GB Sdd | 2x2 Ddr3 800 mhz Ram | Windows 10 19h2 Home Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #24 Bershka dedi: Apple tercih etmiyorum işimi görmez fakat öneriniz için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Tmm ozaman önermeye devam edeyim.
Bershka dedi: Apple tercih etmiyorum işimi görmez fakat öneriniz için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Tmm ozaman önermeye devam edeyim.
Bershka Zeptopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 58 Yer Almanya Hamburg Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Iç Mimar 5 Şubat 2022 #25 Shinyapo LXXIV dedi: Oyun oynanacaksa Quadro önermem. Quadro iş yerlerinde kullanmalık kart. Genişletmek için tıkla... Bana hem render hem de oyun için lazım iç mimarlık yapıyorum.
Shinyapo LXXIV dedi: Oyun oynanacaksa Quadro önermem. Quadro iş yerlerinde kullanmalık kart. Genişletmek için tıkla... Bana hem render hem de oyun için lazım iç mimarlık yapıyorum.
R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.674 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 5 Şubat 2022 #26 Kick Furkanowski dedi: Hocam RTX6000 diye bir şey yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Var, ama oyun için üretilmedi o kartlar. NVIDIA'nın quattro modeli.
Kick Furkanowski dedi: Hocam RTX6000 diye bir şey yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Var, ama oyun için üretilmedi o kartlar. NVIDIA'nın quattro modeli.
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 5 Şubat 2022 #27 Bershka dedi: Bana hem render hem de oyun için lazım iç mimarlık yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Masaüstü Bilgisayarlar, Oyun ve Render Bilgisayarlarý Masaüstü Bilgisayar Modelleri Dell, Hp, Lenovo ve Msi marka bilgisayarlar www.novabilgisayar.com
Bershka dedi: Bana hem render hem de oyun için lazım iç mimarlık yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Masaüstü Bilgisayarlar, Oyun ve Render Bilgisayarlarý Masaüstü Bilgisayar Modelleri Dell, Hp, Lenovo ve Msi marka bilgisayarlar www.novabilgisayar.com
Shinyapo LXXIV Decipat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.222 Çözümler 4 5 Şubat 2022 #28 Bershka dedi: Bana hem render hem de oyun için lazım iç mimarlık yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Sizin ilacınız 3090.
Bershka dedi: Bana hem render hem de oyun için lazım iç mimarlık yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Sizin ilacınız 3090.
Bershka Zeptopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 58 Yer Almanya Hamburg Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Iç Mimar 5 Şubat 2022 #29 Silinen üye dedi: Masaüstü Bilgisayarlar, Oyun ve Render Bilgisayarlarý Masaüstü Bilgisayar Modelleri Dell, Hp, Lenovo ve Msi marka bilgisayarlar www.novabilgisayar.com Genişletmek için tıkla... Site güvenilir midir? Bu gözüme battı MSI MEG AEGIS TI5 11TJ-081EU RTX 3090 Masaüstü Bilgisayar
Silinen üye dedi: Masaüstü Bilgisayarlar, Oyun ve Render Bilgisayarlarý Masaüstü Bilgisayar Modelleri Dell, Hp, Lenovo ve Msi marka bilgisayarlar www.novabilgisayar.com Genişletmek için tıkla... Site güvenilir midir? Bu gözüme battı MSI MEG AEGIS TI5 11TJ-081EU RTX 3090 Masaüstü Bilgisayar
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 5 Şubat 2022 #30 Bershka dedi: Site güvenilir midir? Genişletmek için tıkla... Siteden almanızı önermem sadece parcalara bakın hocam ismini aratarak başka siteden alabilirsin. Dying Light 2 Stay Human Game Bundle|MSI Buy participating MSI products to get Dying Light 2 Stay Human standard edition PC digital game key for FREE* tr.msi.com Dediğiniz bilgisayar burada var.
Bershka dedi: Site güvenilir midir? Genişletmek için tıkla... Siteden almanızı önermem sadece parcalara bakın hocam ismini aratarak başka siteden alabilirsin. Dying Light 2 Stay Human Game Bundle|MSI Buy participating MSI products to get Dying Light 2 Stay Human standard edition PC digital game key for FREE* tr.msi.com Dediğiniz bilgisayar burada var.