M mrburrito Kilopat Katılım 30 Aralık 2016 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #11 Teşekkürler önerileriniz için. Kasa ve soğutma anlamında lian li lancool ve de arctic'i tercih ettim. Sizce bu sisteme 2k mı yoksa 4k mı monitör yakışır? Önerebileceğiniz monitörler var mıdır?
Teşekkürler önerileriniz için. Kasa ve soğutma anlamında lian li lancool ve de arctic'i tercih ettim. Sizce bu sisteme 2k mı yoksa 4k mı monitör yakışır? Önerebileceğiniz monitörler var mıdır?
KomutanLogarra Centipat Katılım 30 Nisan 2024 Mesajlar 934 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #12 mrburrito dedi: Teşekkürler önerileriniz için. Kasa ve soğutma anlamında lian li lancool ve de arctic'i tercih ettim. Sizce bu sisteme 2k mı yoksa 4k mı monitör yakışır? Önerebileceğiniz monitörler var mıdır? Genişletmek için tıkla... O sisteme 4k yakışır. Öneri için de ayrı bir konu açsan daha faydalı olur.
mrburrito dedi: Teşekkürler önerileriniz için. Kasa ve soğutma anlamında lian li lancool ve de arctic'i tercih ettim. Sizce bu sisteme 2k mı yoksa 4k mı monitör yakışır? Önerebileceğiniz monitörler var mıdır? Genişletmek için tıkla... O sisteme 4k yakışır. Öneri için de ayrı bir konu açsan daha faydalı olur.
ExclusivePack Hectopat Katılım 6 Temmuz 2019 Mesajlar 719 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2024 #13 KomutanLogarra dedi: O sisteme 4K yakışır. Öneri için de ayrı bir konu açsan daha faydalı olur. Genişletmek için tıkla... mrburrito dedi: Teşekkürler önerileriniz için. Kasa ve soğutma anlamında Lian Li Lancool ve de Arctic'i tercih ettim. Sizce bu sisteme 2K mı yoksa 4K mı monitör yakışır? Önerebileceğiniz monitörler var mıdır? Genişletmek için tıkla... Dell G3223Q 32" 1 ms 4K IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Dell G3223Q 32" 1 ms 4K IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell G3223Q 32" 1 ms 4K IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 21.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Öneririm.
KomutanLogarra dedi: O sisteme 4K yakışır. Öneri için de ayrı bir konu açsan daha faydalı olur. Genişletmek için tıkla... mrburrito dedi: Teşekkürler önerileriniz için. Kasa ve soğutma anlamında Lian Li Lancool ve de Arctic'i tercih ettim. Sizce bu sisteme 2K mı yoksa 4K mı monitör yakışır? Önerebileceğiniz monitörler var mıdır? Genişletmek için tıkla... Dell G3223Q 32" 1 ms 4K IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Dell G3223Q 32" 1 ms 4K IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell G3223Q 32" 1 ms 4K IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 21.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Öneririm.