100.000 TL sistem önerisi

Bütçe
100.000 tl
Hep hava soğutma kullandım. Ne kadar mekanik aksam az olursa o kadar dayanıklı oluyor görüşündeyim. Hava soğutma ile düzgün bir kasada sıcaklık problemi hiç yaşamadım. Ve fiyatları çok daha makul.

Hep hava soğutma kullandım. Ne kadar mekanik aksam az olursa o kadar dayanıklı oluyor görüşündeyim. Hava soğutma ile düzgün bir kasada sıcaklık problemi hiç yaşamadım. Ve fiyatları çok daha makul.
Bu gibi sistemlerde sıvı soğutma olması gerek. İleriye dönük kullanacaksın zaten. Yazın işkence çıkartır. İşlemcin çok güçlü zaten. Fakat işlemcin çok ısınan bir model değil. Sen ileriye dönük kullanacağım diyorsun, sıvı soğutma iş görür. Fakat illaki almayacağım diyorsan, güçlü model kule tipi soğutma seç.

20899 a 500 tl farkla kutulu amd 9800x3d var aynı sitede neden tray tercih ediyorsunuz 3 yıl garantili kutulular 1 sene artınız olacak.

Görmemişim. Teşekkür ediyorum.
Ne demek bir de ramlerin az daha uygunu tasarımı iyi gs kill var belki beğenirsiniz.

@
Kötü sistem olmuş. 5080 toplanır.

CPU: 7800x3D
GPU: 5080
Anakart: MSI X670E Gaming Plus Wi-Fi
Ram: XPG Lancer 2x16 32gb 6000mhz cl30
SSD: Kingston Renegade 1tb
Sıvı Soğutma: DeepCool LS720 SE 360mm
Kasa+PSU: Raijintek Ponos Ultra MS4 850w gold

100k.

Bütçeyi 1.5 - 2k arttırıp;

PSU: Enermax Revolution 1350w
Kasa: Raijintek Ponos Ultra MS4 yapabilirsiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…