100.000 TL sistem tavsiyesi

Bütçe
100000

Kassady

Hectopat
Daha fazla  
GTA 6'yi sorunsuz açabilecek ve uzun yıllar ( minimum 6-7 yıl) idare edecek F/P bir masaüstü sistem toplamaya çalışıyorum. Monitör hariç parça önerilerinize talibim. Bütçe olarak abartılmamak kaydıyla 100.000 TL'ye kadar çıkabilirim.
Mayıs ayında Almanya'ya gideceğim 1 gün kalacağım. Orada teknoloji marketlerden daha ucuz bulabilirsin dediğiniz parçalar olursa oradan da bakabilirim. Şimdiden teşekkürler.

CPU: 9800x3d
GPU: 9070xt
Anakart: MSI X870 Gaming Plus Wi-Fi
Ram: XPG Lancer 2x16 32GB 6000MHz Cl30
SSD: Samsung 990 pro 1TB
Sıvı Soğutma: Arctic Liquid Freezer III 360
PSU: FSP Hydro G Pro ATX 3.0 1000w Gold
Kasa: Cooler Master Masterbox 600

Not: 50 Serisinin fahiş fiyatları sebebiyle önermedim. Yan parçalar kısılıp 4080Super yapılabilir. Tercih sizin.

Aklınız varsa buradan toplamamanızı öneririm ekran kartını yurt dışından ve işlemci RAM gibi küçük şeyleri yurt dışından getirin kalanını buradan toplayın 5080'li sistem toplarsınız çok rahat bir şekilde.

Kasa bir yerden tanıdık geliyor ama 🤔🤣. Elinize sağlık hocam. 9070xt 3x8 girişli saçma bir şekilde. 3x8'i OC için yaptılar diye düşünüyorum. 2x8 yeter bence ama yinede takmak kafa rahatlığı için iyidir. PSU'da yeteri kadar yoksa dönüştürücü kablo kullanılabilir diye düşünüyorum.

Kasa bir yerden tanıdık geliyor ama 🤔🤣. Elinize sağlık hocam. 9070XT 3x8 girişli saçma bir şekilde. 3x8'i OC için yaptılar diye düşünüyorum. 2x8 yeter bence ama yine de takmak kafa rahatlığı için iyidir. PSU'da yeteri kadar yoksa dönüştürücü kablo kullanılabilir diye düşünüyorum.

Kasa benim tercihim ya başkasından duymadım :D

Aklınız varsa buradan toplamamanızı öneririm ekran kartını yurt dışından ve işlemci RAM gibi küçük şeyleri yurt dışından getirin kalanını buradan toplayın 5080'li sistem toplarsınız çok rahat bir şekilde.

Gördüğüm kadarıyla ekran kartı yurtiçinde Almanya'dan daha ucuz. İşlemci, RAM, SSD gibi parçalar Almanya'da daha ucuz. Ekran kartı dışındaki parçalar için de öneriniz varsa alabilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı