100.000 TL sistem toplama önerisi

Agmet

Decapat
Daha fazla  
AMD ekran kartı istemiyorum işlemci olarak da AMD olursa iyi olur. İtopya gibi sitelerden toplarsanız güzel olur vallahi yardımcı olursanız.

AMD ekran kartı istemiyorum işlemci olarak da AMD olursa iyi olur. İtopya gibi sitelerden toplarsanız güzel olur vallahi yardımcı olursanız.

5200 tl gibi fiyat aşıyor bütceni ssd kaynaklı ama anakart ram ssd iyi vs ekran kartı 5070 ti olduğu icin iyi seçmeye çalıştım umarım işine yarar.

Son düzenleme:

106k ediyor bütçe çıkmazsa kasa ile PSU'yu değiştiririz.

Adam itopya vs yerden topla demiş burada fiyatlar fazla sende bütceyi aşmıssın. anakart ve ekran kartın(ucuz marka) farklı evet ama gerisi aynı sayılır sende dislike atmasaydın gerek varmış gibi bende bunlardan dolayı attım.

Adam İtopya vs yerden topla demiş anakart ve ekran kartın farklı evet ama gerisi aynı sayılır sende dislike atmasaydın gerek varmış gibi bende bunlardan dolayı attım.

"Güzel olur" demiş illa İtopya'dan almam lazım dememiş. 9700X için 6.5klık soğutucuya ne gerek var? Saçma bir sistem olmuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
"Güzel olur" demiş illa İtopya'dan almam lazım dememiş. 9700X için 6.5klık soğutucuya ne gerek var? Saçma bir sistem olmuş.
Sonuçta öyle istemiş kolaylık olsun diye, toplasaydın sende o zmn işte, 9700x ye de ıyı bir soğutucu gerekli stabilite için. Kasada 750w psu da dahil normal degil mi ? Saçma veya değil bu kararı verecek kişi yardım ettiğim kişidir...

6klık soğutucuya zerre gerek yok inan 2K'lık soğutucu bile yeter 9700X en az ısınan işlemcilerden biri dostum kasada 750W PSU dahil demişsinde 5kya FSP ve Vento var 750W? Üstelik yardım ettiğin kişinin senin attığın sistemi alması biraz parayı çöpe atmak tarzı bir şey olabilir 5080 varken 5070 Ti toplamak cidden saçma.

Ben de onu diyecektim 100kya 5080'li toplanamaz mı diye.

İtopya fiyatları kaynaklı öyle başka pc toplama sitelerinde de daha uyguna bulabilir aynı parçaları sonuçta serbest piyasa. Bir sürü pc toplama imkanı olan site var bende ucuz az tercih edilen 5080 koymayı bilirdim msi tercih ettiğim icin fiyat farkı olucaktır her sitede... neyse iyi günler.

@Kaze37 Sadece soğutma degil ürün kalitesi satış sonrası destek vs etmenler de var bu seni bu kdr irrite neden ediyor ki konu sahibi bakar 5080 li sistem var iyi olduğunu düşünüyorsa onu alır kasma bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…