Sistemi ne sen sor ne ben söyleyeyim.
Monitör: MSİ G274 QPF QD
Kulaklık: HyperX Alpha Wireless
Mouse: ASUS ROG GLADIUS III AimPoint
Klavye: Z11
Telefon: S20FE
GamePad: GC30 V2
Sistemi ne sen sor ne ben söyleyeyim.
Monitör: MSİ G274 QPF QD
Kulaklık: HyperX Alpha Wireless
Mouse: ASUS ROG GLADIUS III AimPoint
Klavye: Z11
Telefon: S20FE
GamePad: GC30 V2
MIRANA-FENIX4080SUPER oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 7 7800X3D ve GALAX RTX 4080 SUPER ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
ELITE-TUF4080 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 4080 ekran kartı ve AMD Ryzen 7 7800X3D işlemci ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
VULCAN-MASTER4080S oyuncu bilgisayarı yeni nesil AMD Ryzen 9 7900X ve ASUS RTX 4080 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
MIRANA-FENIX4080SUPER oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 7 7800X3D ve GALAX RTX 4080 SUPER ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
Siz utanıyorsanız ben taktırmayayım mı? Ne yapayım yani Duman hoca utanıyormuş takma mı diyeyim? Bal gibi de takılır. Kule tipi görüntüsünü daha çok seven de var. Kişisel yorum yapmayın objektif öneri yapıyoruz şurada. Ayrıca sırf düşündürücü attım diye beğenmedim atıyorsunuz...
Siz utanıyorsanız ben taktırmayayım mı? Ne yapayım yani Duman hoca utanıyormuş takma mı diyeyim? Bal gibi de takılır. Kule tipi görüntüsünü daha çok seven de var. Kişisel yorum yapmayın objektif öneri yapıyoruz şurada. Ayrıca sırf düşündürücü attım diye beğenmedim atıyorsunuz...
Beğenmediğim için beğenmedim attım. İlla kule tipi soğutucu istiyorsa O bütçeye Peerless asasin yerine Deepcoll'un assasin 4 kule tipi çok daha iyi iş yapar. 90K bütçeye F/P bir işlemci soğutucu ve o kasa kombinasyonu saçma. Ayrıca PCIE 5.0 m2 ssd takılmayacaksa o anakartın da bir anlamı yok.
Ayrıca gidip illa görüntüye önem veriyorsanızda neredeyse piyasadaki en kötü duran işlemci soğutucuyu atmanız da saçma dediğim gibi attığınız sistemlerde çelişkiler var.