100.000 TL'ye her şey dahil sistem toplamak

Mouseyi Scyrox alsa daha iyi olmaz mı hocam?

https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/2J43T25T

İlk başta yazılım kısmını görmemişim ama şimdi düzeltiyorum. 101 BİN TL tutuyor.

.

Mouseyi Scyrox alsa daha iyi olmaz mı hocam?

Scyrox fareler herkese gidecek ürünler değiller. Ben o yüzden önermiyorum. Özellikle TR oyuncularının çoğu Scyrox tarzı fareler kullanmamıştır bile daha önceden hadi deneyimsiz olan veya shape çok umursamayan adam için sorun yok ama cidden konfor isteyen adama Scyrox önermek küfür etmek gibi bir şey. Sadece ufak elli ve fingertip ve claw tutan ufak farelere alışkın G203 ve G102'den gelen adama önerebileceğin fareler. Onun dışındaki TR'de meşhur olan ve çok kullanılan farelerin çoğu büyük boyutlu fareler zaten. İncelemeciler öneriyor diye kafadan her konuya aynı ürünü paylaşıyorsunuz olmaz öyle. Teknik verisi falan fark edilemeyecek düzeyde iyi diye gidip insana uymayacak fareler öneriyorsunuz.

Zaten işin bilgilisi adamda gidip forumda konu açmaz.

Son düzenleme:

7800x3Dli bir sistem toplanabilir bu butcede 40bin TL olan APU sistemi almak mantıksız bence.

Kalan 4K ile istedigin bir kasayı alabilir ya da uzay montaj kullanıp anakartı yukseltebilirsin.

Bu arada yan ekipmanlardan kısarsan 5080 de alabilirsin.

Son düzenleme:
Toplamda 92K ekipman önerim yok.
Kasayı @Smmmhunter hocamdan görmüştüm o attıysa iyidir.

Hocam 100k sistem alıp şu kulaklığı fareyi alsam kendimden utanırım. Farenin 3 k lık modeli iyi ama.

Ekipman değişir. Ekipmanı sonradan da değiştirirsin. Benim setupun 5 senede geldiği noktayı görsen şaşırırsın. Gamepower Ursa mouse ve Gamepower Medusa kulaklık olan setuptan Gaming Room'a çevirdim 5 senede ortamı.

Hocam 100k sistem alıp şu kulaklığı fareyi alsam kendimden utanırım. Farenin 3 klık modeli iyi ama.

Sadece bilgisayar masam üsttekinden alttakine evrildi. Yanına 55 inç TV + PS5 ve direksiyon seti de aldım. Onlar tam belli olmuyor.

Hocam kotu anakart almak insanı cidden cok kısıtlıyor bu seviye bir sistem dizmişken anakartı da iyi olmanız sizin yararınıza olur.

DRAM yok attıgınız SSD de hocam.

Hocam 7800x3D daha iyi olmaz mı 9700 yerine.

İlk paylaştığım SSD Renegade. Arkadaş sorunca daha ucuz olarak bunu attım daha sonra Dram'li bir model alırsın istersen yazdım zaten.

İyi ki 75kya topladım diğer şeylere para kalsın diye bir linç edilmediğim kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…