@RiSheng Mont ve pantolon için RiderDenim öneririm. İstediğin mevsime göre seçiminizi yapabilirsiniz.
Pantolon + Mont şeklinde ortalama 8-9 bin TL civarı tutar. 9 olarak hesaplıyorum. 21 bin TL kaldı elimizde.
Riderdenim
Knox Orsa Or3 Mk3 aslında yazlık bir eldiven ama bugün de test ettiğim kadarıyla 8 dereceye kadar iş görüyor. İçine ince bir termal eldiven içliği giyerek 5 dereceye kadar iş görmesini sağlayabilirsiniz. Decathlon'da mevcut termal eldiven içlikleri. 300 lira civarında. Buradan da 5 bin TL düşüyorum. Kaldı 16 bin TL.
Türkiye'nin en zengin motosiklet aksesuarları mağazası Motomax'ta en iyi motosiklet ekipmanları satılır. Kaliteli motorcu mağazasıdır.
2. kaskım olan Exo Hx-1'i öneririm. Güzel bir kask. Püfür püfürdür. İç pedi de çok rahattır. Farklı renkleri de var. İstediğiniz gibi seçin. Kaldı 6 bin Tl.
Türkiye'nin en zengin motosiklet aksesuarları mağazası Motomax'ta en iyi motosiklet ekipmanları satılır. Kaliteli motorcu mağazasıdır.
Bütçenin çok az üstünde kalıyor ama parasına göre iyi bir koruma sağlayan bir bot. Ben de kullanıyorum. Farklı renklerde farklı numaralı mevcut.
Shima Takeshi Korumalı Motosiklet Botu Kırmızı Motomax'ta rakipsiz fiyatıyla öne çıkıyor. Hemen inceleyin. Bulunduğu kategoriler: Ayakkabılar
Ben Multistrada V2'de RiderDenim kullanıyorum. Mont ve pantolonu gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Günlük kıyafet gibi gözükmesi sizi şaşırtmasın, amaçları bu zaten. Koruma ekipmanı fakat günlük giyilebilir bir halde.
Bunların altına düşmenizi önermem. Çok çok çok iyi bir şey yapıyorsunuz tam ekipman başlayarak. Hem güvenliğiniz üst seviyede olacak hem de ilerde motosiklet yükselttiğinizde ekipman yükseltme derdiniz olmayacak.
Küçük bir not: MotoMax, nakit alışverişlerde %10 indirim yapıyor. Bunu belirtmeyi unutmuşum. Nakit öderseniz bütçeyi artırmış bile oluyorsunuz.
Umarım işinize yarar.