100.000 TL'ye Yazılım ve tasarım için kullanılacak dizüstü önerisi

Bütçe
100.000 TL
Öncelikle ilk iş net bütçe belirle ona göre en uygun modeller bulunur. Kesinlikle monster/casper uzak durun. 30-40k da işini görür 50-60 k da. 70-80 hatta 55k üstü size önermek istemiyorum açıkçası. Çok fazla oyun oynamıyorum paneli ve kasa sağlam olsun dersen şu ürünü alabilirsin. İ9 32 RAM 1TB harika paneli. Tam ideal ürün. Her türlü oyunu akıcı oynarsın ama oyun oynamak için en iyi seçim olmaz. 2'2 kg ile ideal olmasa bile iyi ağırlık.
https://www.akakce.com/laptop-noteb...ssd-rtx4060-16-notebook-fiyati,620915915.html

Oyun da oynarım dersen bu model var. İşlemci diğer modele göre daha düşük. Yine 32 GB 1 TB SSD daha iyi ekran kartı.

Bu iki ürün bence 50-55 k için en iyi seçim olacaktır. Daha düşük bütçeli ürünlerde var elbette.

@745396 hocam Lenovo için ram, sdd gibi bazı donanımlar degisemiyor bazı modellerinde diye bir şey duydum bilgisayarcı da doğru mudur bilginiz varmı. Bütçe konusunu da maalesef belirleyemedik ailemle konuştum ama net birşey söylemiyorlar onlar da birkaç farklı fiyat bandından bilgisayarlar söyleyeyim istiyorlar

@745396 oyun için değil hocam Arduino, Python gibi yazılım ve openrocket adında bir roket tasarım programı için. Seneye teknofest roket yarışmasına katılmayı planliyoruz da

Ben hala Lenovo yeterli olduğunu düşünüyorum. İstersen yeni konu açabilirsin. Daha sağlıklı olur.
@484334 hocam ne düşünürsünüz?
Hocam Lenovo kesinlikle yeterli donanıma sahip. Yapamayacağı bir şey olduğunu düşünmüyorum ekstrem durumlar haricinden. Mantıklı buldum öneriyi.

@745396 @484334 çok teşekkürler değerli hocalarım Lenovo Thinkbook şuanda 1. Önceliğim gibi yakında yeni bir konu da açarım bilgisayar önerisi için. İyi günler

@745396 hocam birde Asus mu Lenovo mu düşünceniz nedir genel olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…