Oyun oynamak için kullanacağım, özellikle Valorant-CS gibi oyunlara yönelik bir sistem olmasını istiyorum. Toplama veya hazır fark etmez tüm önerilerinizi bekliyorum sadece kasa olacak diğer ekipmanlarım var. Bütçeyi aşabilirsiniz.
En ucuz MSI Pro B650M-P AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Pro B650M-P AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.559,66 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz MSI Spatium M480 Pro PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Spatium M480 Pro PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 4.661,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Corsair RM750e CP-9020262-EU Gen5 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair RM750e CP-9020262-EU Gen5 750 W Power Supply özelliklerini incele, 3.799,38 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Çok gereksiz pahalı bir SSD. Sıralı okuma falan yapmayacaksan öyle bir şeye ihtiyacın yok.
MSI Spatium M480 Pro, XPG Gammix S70 Blade ve Team T Force G70 Pro, Kioxia Exceria Pro dörtlüsünden herhangi biri indirime girdiğinde direkt alabilirsin. Hepsi üst segment bunların.
Çok gereksiz pahalı bir SSD. Sıralı okuma falan yapmayacaksan öyle bir şeye ihtiyacın yok.
MSI Spatium M480Pro, XPG Gammix S70 Blade ve Team t Force G70 Pro üçlüsünden herhangi biri indirime girdiğinde direkt alabilirsin. Hepsi üst segment bunların.
Evet hocam çok bir ihtiyacım yok ama 6K şu an o da bir nebze indirime girmiş o yüzden alayım diyorum. Dediğiniz SSD'ler ile 2.5k falan bir farkı olacak hiç değmez mi?
Evet hocam çok bir ihtiyacım yok ama 6K şu an o da bir nebze indirime girmiş o yüzden alayım diyorum. Dediğiniz SSD'ler ile 2.5k falan bir farkı olacak hiç değmez mi?