100.000TL'ye sistem dizmek mantıklı mı?

Yer
Ankara
100.000TL'ye sistem dizmek mantıklı mı? Kişiye herhangi bir artı sağlar mı? Arkadaşı bulup alay edenler olabilir diye ismini karalıyorum. Açıkçası bana bu harcama çok saçma geldi ki zaten kendisi de sadece en pahalı ürünleri aldığını ASUS ve Corsair dışında marka tercih etmediğini söylemiş. Masaya para kalmadı yazmış bir de açıkçası bayağı komığıme gitti.

Mantıklı değil, bugün 1 yıllık maaşa dizdigin sistemi seneye 6 aylık maaşınla dizebilirsin. Fiyat performans diye bir şey var ve bu sistem bundan çok uzak.

Para varsa neden olmasın.

Bencee aşırı saçma 20 bin TL'ye yeni nesil oyunları ulrada oynatan sistem dizebilirsin 60 FPS sabit oynarsın yani gereği yok bence en kötü 25k yaparsın halikulade sistem dizersin.

Bilgisayardan para kazanamadığın sürece böyle bir şey yapmanın hiçbir anlamı yok. 4070 ekran karti al componentlerin uygun fiyatlısını al 300 oyunu ve 3 yıllık Game Pass'ı yine paşa paşa oyna.

Para varsa her şey olur zaten o ayrı hocam benim sorduğum ne kadar anlamlı, yani 100.000değil de 70-80k ya bile bu sisteme alternatif bir sistem bulunamaz mı?

Elbette bulunur hocam ancak adamda demiş her şey ASUS. Mesela bende de çok para yok ama almışken tam alayım dedim ve ROG aldım. O kaliteyi iliklerime kadar hissediyorum.

Yani arkadaşın kullandığı masadan zengin biri olmadığı anlaşılıyor. Eğer zengin değilsen, 100k senin 5-6 aylık maaşınsa ve tamamen zevk için böyle bir sistem diziyorsan çok gereksiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…