Herkese merhaba,
Bildiğiniz gibi her ay fiyatlar değiştiği için önceki forumlarda önerilen bilgisayar parçalarına bakarak aynı sistemi aynı fiyatı dizemiyoruz. İşte bu yüzden değerli Technopat üyeleri size ulaşıyorum.
100-110 bin TL bütçe ile kasa toplamak istiyorum. Aklınıza gelecek her türlü oyunu oynamak ve SolidWorks gibi tasarım programları ile analiz yapmak için kullanacağım. Uzun süre kullanmak istiyorum. RAM ve ekran kartına çok yükleniyorum. Tasarımlar içinde yüksek depolama alanına ihtiyaç duyuyorum. Ek olarak da dizdiğiniz sisteme fiyattan bağımsız bir monitör önerebilir misiniz?
Powerfull 9A-RTX4090 ,Gücünü Yeni Nesil AMD İşlemci Ve Nvidia GeForce RTX 4090 Ekran Kartından Alan, Powerfull 9A-RTX4090 hazır sistem oyuncu bilgisayarı, en iyi fiyat ve taksit seçeneği ile GameGaraj'da!
Powerfull 9A-RTX4090 ,Gücünü Yeni Nesil AMD İşlemci Ve Nvidia GeForce RTX 4090 Ekran Kartından Alan, Powerfull 9A-RTX4090 hazır sistem oyuncu bilgisayarı, en iyi fiyat ve taksit seçeneği ile GameGaraj'da!
Doğru, haklısınız bu konuda lakin Inteller çok pahalı. 7800 yerine 7900 seçerek belki o açık kapanır diye düşündüm. Tek çekirdek performansında ciddi fark vardı 7800 ile 7900 arasında. İşlemci Intel olsun diye de 4090'dan vazgeçilmez diye düşündüm. Hatalı olabilirim.