Eğer bütçenizi 50 TL daha yükseltirseniz G102'yi tavsiye ederim hiç pişman olmazsınız çok uzun süredir kullanmaktayım ve ben çok sert davranırım Mouse'a fakat bu cidden dayanlıklı 120 TL civarında adam akıllı bir mouse bulmanız çok zor hem de oyun oynayacaksanız sensörü çok önemli.
Eğer bütçenizi 50 TL daha yükseltirseniz G102'yi tavsiye ederim hiç pişman olmazsınız çok uzun süredir kullanmaktayım ve ben çok sert davranırım Mouse'a fakat bu cidden dayanlıklı 120 TL civarında adam akıllı bir mouse bulmanız çok zor hem de oyun oynayacaksanız sensörü çok önemli.
MSI her zaman F/P olmuyor maalesef evet F/P üretiyorlar ama onu da çok düşük malzemeden yapıyorlar MSI bütçeli ürünlerde iyi iş çıkıyor sadece en azından benim tecrübem öyle.
Bloody TL80 Terminatör Metal Skatez Kablolu Lazer Oyuncu Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Bütçe aşamazsanız da Gamenote MS814 alabilirsiniz. Ama MSI Clutch GM08 almayın. Sensörü iyi değil.
En ucuz GameNote MS814 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote MS814 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 224,25 TL'den başlayan fırsatları yakala!