100-130 TL SSD önerisi

Bugün James donkey 240gb ssd serviste para iadesi aldım ama ödevlerim ve kurulu düzenimi kaybettim. Sadece 1 ay kullanabildim. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Hocam sorunun nedeni neydi nasıl kullandınız? Sorumun amacı kötü değil sadece ben biraz hoyrat kullanıyorum bilgisayarı o yüzden soruyorum.

Bence SU650 de alınmamalı onun hakkında da çok sorun çıkardı diyen var.

Ucuza depolama almayın. Ekleyin 50-100 TL daha hem kaliteli bir marka almış olursunuz hem de 250 TL civarına 240 GB SSD almak mümkünken bu kadar cimrilik akıl karı değil gerçekten. İleride saçınızı, başınızı yolarsınız, benden söylemesi.

Hocam sorunun nedeni neydi nasıl kullandınız? Sorumun amacı kötü değil sadece ben biraz hoyrat kullanıyorum bilgisayarı o yüzden soruyorum.
Neredeyse hiç kullanmadım bu 1 ay içinde durup dururken Windows çöktü sonra biostan ssd'ye ulaşılamadı.

Crucial bx500 şu an sıkıntısız görünüyor birkaç gün daha bekleyecegim.Aceleci davranırsam elimde kalcak gibi duruyor
Ogrenciyim ve durumumuz biraz sıkışık.Dolar yüzünden piyasa dengesiz ve acele etmeye çalışıyorum.O yüzden para biriktirmek bir hayli zor.Elle tutulur bir sistemim olursa upgrade edecek parayi toplayabilirim.Bilgisayarımı zor topladim.Online oyunlarda boost tarzı şeyler yapıyorum o şekilde para biriktirip ssdyi yenileceğim o yüzden 1 yıl götürse yeterli.

Şu anda James donkey ve diğer markaların giriş seviyesi ürünleri aynı fiyat bu demek ki hiçbiri alınmaz. Depolama şakaya gelmiyor. Bizzat deneyimledim.

JD kalitesiz bir markadır.

Karar sizin ben sadece kullandığım ve memnun olduğum için JD önerdim. Daha iyisi illaki vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…