Bugün James donkey 240gb ssd serviste para iadesi aldım ama ödevlerim ve kurulu düzenimi kaybettim. Sadece 1 ay kullanabildim. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Ucuza depolama almayın. Ekleyin 50-100 TL daha hem kaliteli bir marka almış olursunuz hem de 250 TL civarına 240 GB SSD almak mümkünken bu kadar cimrilik akıl karı değil gerçekten. İleride saçınızı, başınızı yolarsınız, benden söylemesi.
Ucuza depolama almayın. Ekleyin 50-100 TL daha hem kaliteli bir marka almış olursunuz hem de 250 TL civarına 240 GB SSD almak mümkünken bu kadar cimrilik akıl karı değil gerçekten. İleride saçınızı, başınızı yolarsınız, benden söylemesi.
Ogrenciyim ve durumumuz biraz sıkışık.Dolar yüzünden piyasa dengesiz ve acele etmeye çalışıyorum.O yüzden para biriktirmek bir hayli zor.Elle tutulur bir sistemim olursa upgrade edecek parayi toplayabilirim.Bilgisayarımı zor topladim.Online oyunlarda boost tarzı şeyler yapıyorum o şekilde para biriktirip ssdyi yenileceğim o yüzden 1 yıl götürse yeterli.
Şu anda James donkey ve diğer markaların giriş seviyesi ürünleri aynı fiyat bu demek ki hiçbiri alınmaz. Depolama şakaya gelmiyor. Bizzat deneyimledim.