Dustin Kilopat Katılım 4 Temmuz 2018 Mesajlar 560 Çözümler 1 7 Mayıs 2019 #21 FalconPolat dedi: Ucuz dandik SSD almayın, 100 liraya SSD alınmaz alsan bile birkaç ay içinde elinde kalır. Genişletmek için tıkla... Yorumları okusaydiniz neden ucuz bise aradığımı anlardınız hocam.Elle tutulur bir bilgisayarim olması gerekiyor ki daha kaliteli birşeyler alabileyim.Şu an para bulmam veya üstüne eklemem bir hayli zor.
FalconPolat dedi: Ucuz dandik SSD almayın, 100 liraya SSD alınmaz alsan bile birkaç ay içinde elinde kalır. Genişletmek için tıkla... Yorumları okusaydiniz neden ucuz bise aradığımı anlardınız hocam.Elle tutulur bir bilgisayarim olması gerekiyor ki daha kaliteli birşeyler alabileyim.Şu an para bulmam veya üstüne eklemem bir hayli zor.
M marsupialrich Hectopat Katılım 14 Şubat 2019 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2019 #22 DreamSoldier46 dedi: Karar sizin ben sadece kullandığım ve memnun olduğum için JD önerdim. Daha iyisi illaki vardır. Genişletmek için tıkla... Size tavsiyem HDD'ye Windows kopyası almanız ve SSD'de önemli şeyler depolamamanız.
DreamSoldier46 dedi: Karar sizin ben sadece kullandığım ve memnun olduğum için JD önerdim. Daha iyisi illaki vardır. Genişletmek için tıkla... Size tavsiyem HDD'ye Windows kopyası almanız ve SSD'de önemli şeyler depolamamanız.