100-150 bin TL iş bilgisayarı önerisi

Bütçe
100.000 - 150.000

ISN7

Hectopat
Merhaba hocamlar, fiyat gerçekten önemli değil ancak başlıktaki fiyat aralığı olursa iyi olur. Ömürlük bir ofis ve iş bilgisayarı tarzı bir laptop istiyorum. Ancak bazı şartlarım var:

-Güçlü olsun
-Büyük ekran olsun.
-USB yan girişleri çok olsun.
-Gri olsun.

Bu tarz laptoplar önerirseniz sevinirim. Yardımınıza ihtiyacım var.

Merhaba hocamlar, fiyat gerçekten önemli değil ancak başlıktaki fiyat aralığı olursa iyi olur. Ömürlük bir ofis ve iş bilgisayarı tarzı bir laptop istiyorum. Ancak bazı şartlarım var:

-Güçlü olsun
-Büyük ekran olsun.
-Gri olsun.

Ekran kartı gerektiren programlar kullanacak mısınız?

Agir programlar kullanacak misiniz ? Gunluk kullanım için macbook onerilebilir. Macos kullanirim derseniz tabii.

Ekran kartı gerektiren programlar kullanacak mısınız?

Hayır ancak güçlü olmasını istiyorum. Art arda çokça uygulama açabilen, hiçbir şekilde kasmayan, hızlı bir laptop önerisi istiyorum.

Agir programlar kullanacak misiniz? Gunluk kullanım için MacBook onerilebilir. macOS kullanirim derseniz tabii.

MacOS olmaz hocam, maalesef.

-Güçlü olsun
-Büyük ekran olsun.
-Gri olsun.

ProArt P16 (H7606)|Dizüstü Bilgisayar İçerik Üretimi|ASUS Türkiye 122bin tl girişler fazla, siyah, ekranı "büyük" 16"
Zenbook Pro 17 (UM6702, AMD Ryzen 6000 series)|Dizüstü Bilgisayar İçerik Üretimi|ASUS Türkiye
https://www.cimri.com/dizustu-bilgi...d-tasinabilir-bilgisayar-fiyatlari,2171200935 tek eksiği siyah olması. 142 bin tl 18 inç devasa ekran
https://www.cimri.com/dizustu-bilgi...ch-165hz-laptop-notebook-fiyatlari,2315422187 Usb hariç tüm tanımlara uyan bilgisayar, imkanım olsa bunu ve yanına bir tane usb dock alıp bi 15 yıl bilgisayar değiştirmezdim.

GU605MY-OLED019-Gaming modele bakın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı