100-150₺ Bluetooth Kulaklık

Makaleler
4
Daha fazla  
Başka kategori bulamadım kulaklık yazınca ondan bu kategoriyi seçtim. Yanlış ise affola moderetör abilerim. Merhaba, 10 gün içinde bluetooth kulaklık almayı planlıyorum. Mobilden müzik dinlemek ve konuşma yapmak için kullanacağım. Tek adet olması tercihimdir çünkü bir yandan müzik dinlerken bir yandan da başkalarını duyabileceğim bir şey olursa güzel olur. Ama çift kulaklık şeklinde olursa da sorun olmaz nedenini de belirtirseniz sevinirim. Önemli not: Bütçe 150₺ olabilir maksimum. 10 gün içinde ekleme yaparak genişletebileceğim.

bunu alacağım sanırım, 2 saat şarj ile 5-7 saat çalışma süresi veriyor ve çiftli. Yine de öneriniz için sağolun.
Ben tek kulaklı istiyorsunuz diye onu önerdim. Fakat buna da bir bakabilirsiniz. Qcy Qy12 Suya Dayanıklı Sport Manyetik Bluetooth 4.1 Fiyatı
Başarılı bir markadır ve ses kalitesi hakkında güzel yorumlar okudum. İnternetten kısa bir araştırma ile kaliteyi fark edersiniz.
Ayrıca arkadaşın önerdiği kulaklığın ses seviyesi baya eleştirilmiş ürün yorumlarına bakabilirsiniz.

Ben tek kulaklı istiyorsunuz diye onu önerdim. Fakat buna da bir bakabilirsiniz. Qcy Qy12 Suya Dayanıklı Sport Manyetik Bluetooth 4.1 Fiyatı
Başarılı bir markadır ve ses kalitesi hakkında güzel yorumlar okudum. İnternetten kısa bir araştırma ile kaliteyi fark edersiniz.
Ayrıca arkadaşın önerdiği kulaklığın ses seviyesi baya eleştirilmiş ürün yorumlarına bakabilirsiniz.
Kulaklıkta sol kısımda cızırtı olduğuna dair yorumlar var. Manyetik tutamacın etkisi olabilir mi acaba? Yüksek ses pek hoşlandığım bir şey değil daha çok az ama net ses önemli benim için. Sol tarafında cızırtı yorumları kafamı karıştırdı.

Kulaklıkta sol kısımda cızırtı olduğuna dair yorumlar var. Manyetik tutamacın etkisi olabilir mi acaba? Yüksek ses pek hoşlandığım bir şey değil daha çok az ama net ses önemli benim için. Sol tarafında cızırtı yorumları kafamı karıştırdı.
Bu sol taraf muhabbeti benim kullandığım razer kulaklığımda bile başıma geldi. Aslında doğru kullanım ile alakalı olabilir.
Jabra STEP Kablosuz Stereo Kulakiçi Kulaklık Siyah Fiyatı
Soru işareti kaldıysa bu da önerimdir ama 30 tl civarı aşıyor bütçeyi. Aştığınıza değecektir. Mikrofonu biraz düşük seviyededir mikrofonla işiniz varsa önermem ama çok da sorun çıkaracağını sanmıyorum.

Bu sol taraf muhabbeti benim kullandığım razer kulaklığımda bile başıma geldi. Aslında doğru kullanım ile alakalı olabilir.
Jabra STEP Kablosuz Stereo Kulakiçi Kulaklık Siyah Fiyatı
Soru işareti kaldıysa bu da önerimdir ama 30 tl civarı aşıyor bütçeyi. Aştığınıza değecektir. Mikrofonu biraz düşük seviyededir mikrofonla işiniz varsa önermem ama çok da sorun çıkaracağını sanmıyorum.
Öneriniz için çok sağolun fakat bütçeyi aşmak bir kenara biraz indirmeye dahi çalışıyorum...

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı