mseryındex
Centipat
Merhaba, 100 - 150 tl arasında klavye arıyorum. Kablolu vs kablosuz olabilir, oyunlarda sıkıntı çıkarmasın yeter. Mümkünse RGB olmasın.
Mekanik klavye pek deneyimleyemedim sadece magazada bi bastım tuşlara o yüzden sıradan bi klavye ile farkını bilmiyorum. Sesi daktilo gibi geldi bi deMerhabalar dostum sanırım klavye arıyorsun ve özellikleridir osudur busudur pek önemsemiyorsun. Oyun oynatsın yeter gibisinden bir his aldım senden. Eğer öyle sadece oyun oynatsın istiyorsan işte öyle mekaniğidir tıklama hızıdır önemsemiyorsan 100 TL gibi bir bütçe ayırmana gerek yok. 30-40TL'ye dandirik bir klavye alabilirsin.
Tabiki yaratıyor dostum. Şöyle düşün bir fps oyunu oynuyorsun Cs:Go diyelim. Koşarak adamın üstüne gittin ve adam sana tam sıkarken sağa kaçtın. Eğer mekanik klavyen varsa kaçabilirsin çünkü çabuk algılar hemen iletir. Ama mekanik bir klavyen yoksa tuşa sonuna kadar basman gerekir ve adam seni çoktan vurmuş olur.Mekanik klavye pek deneyimleyemedim sadece magazada bi bastım tuşlara o yüzden sıradan bi klavye ile farkını bilmiyorum. Sesi daktilo gibi geldi bi de. Mekanik ile sıradan klavyeler arasında oyun performansı olarak ciddi bir fark var mı? Tıklama hızı vs. çok fark yaratıyor mu?
Stokta kalan son 1 ürün hemen alın bence.Ayrıca bu klavyeyi 4 yıldır kullanıyorum üstüne şekerli kahve bile döküldü ona rağmen cayır cayır çalışıyorMerhaba, 100 - 150 tl arasında klavye arıyorum. Kablolu vs kablosuz olabilir, oyunlarda sıkıntı çıkarmasın yeter. Mümkünse RGB olmasın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.