100-150 tl arası klavye önerisi

Merhabalar dostum sanırım klavye arıyorsun ve özellikleridir osudur busudur pek önemsemiyorsun. Oyun oynatsın yeter gibisinden bir his aldım senden. Eğer öyle sadece oyun oynatsın istiyorsan işte öyle mekaniğidir tıklama hızıdır önemsemiyorsan 100 TL gibi bir bütçe ayırmana gerek yok. 30-40TL'ye dandirik bir klavye alabilirsin.

Merhabalar dostum sanırım klavye arıyorsun ve özellikleridir osudur busudur pek önemsemiyorsun. Oyun oynatsın yeter gibisinden bir his aldım senden. Eğer öyle sadece oyun oynatsın istiyorsan işte öyle mekaniğidir tıklama hızıdır önemsemiyorsan 100 TL gibi bir bütçe ayırmana gerek yok. 30-40TL'ye dandirik bir klavye alabilirsin.
Mekanik klavye pek deneyimleyemedim sadece magazada bi bastım tuşlara o yüzden sıradan bi klavye ile farkını bilmiyorum. Sesi daktilo gibi geldi bi de :). Mekanik ile sıradan klavyeler arasında oyun performansı olarak ciddi bir fark var mı? Tıklama hızı vs. çok fark yaratıyor mu?

Mekanik klavye pek deneyimleyemedim sadece magazada bi bastım tuşlara o yüzden sıradan bi klavye ile farkını bilmiyorum. Sesi daktilo gibi geldi bi de :). Mekanik ile sıradan klavyeler arasında oyun performansı olarak ciddi bir fark var mı? Tıklama hızı vs. çok fark yaratıyor mu?
Tabiki yaratıyor dostum. Şöyle düşün bir fps oyunu oynuyorsun Cs:Go diyelim. Koşarak adamın üstüne gittin ve adam sana tam sıkarken sağa kaçtın. Eğer mekanik klavyen varsa kaçabilirsin çünkü çabuk algılar hemen iletir. Ama mekanik bir klavyen yoksa tuşa sonuna kadar basman gerekir ve adam seni çoktan vurmuş olur.
Peki bu konuyu baktırmadan biryere götürmeden çözemez miyim ?

Merhaba, 100 - 150 tl arasında klavye arıyorum. Kablolu vs kablosuz olabilir, oyunlarda sıkıntı çıkarmasın yeter. Mümkünse RGB olmasın.
Stokta kalan son 1 ürün hemen alın bence.Ayrıca bu klavyeyi 4 yıldır kullanıyorum üstüne şekerli kahve bile döküldü ona rağmen cayır cayır çalışıyor

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı