100-150 TL arası klavye

comminist

Centipat
Role-play oyunları oynuyorum daha çok. Arada sırada FPS. Everest, Rampage, gameboteer gibi markalar olmasın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Işıklı olsun diyorsan o fiyat aralığında Trust harici markaya gitme bütçene 30 ₺ eklersen James Donkey 610S al(Gelip buraya o şu bu diyecekler olacak ama adamlar fason ürün satmıyor, garanti servisi aşırı iyi ve marka Rampage Everest İnca gibi dandik, üstüne isim yazıp satayım kafasında çalışmıyor).

Işıksız olsun ama bir olsun sonsuz olsun dersen Microsoft'un ürünleri aşırı sağlam oluyor. Kendisini bir süre kullandım sıkıldım diye sprey boya ile boyadım sonra sıkıldım diye yeni klavye aldım.

https://www.hepsiburada.com/trust-2...atmali-gaming-oyuncu-klavyesi-p-HBV00000JPSA2 (Ben 3 renkli versiyonunu kullandım plastik kasa olmasına bakma esnek bir ürün)
James Donkey 610S Rainbow Aydınlatmalı Black/Blue Switch İng Q USB Gaming Mekanik Klavye - incehesap.com (arkadaşımda var ve fiyat/performans olarak çoook iyi)

Birkaç TL daha ekleyip James Donkey 610s-oyuncu klavyesini alabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…