100-150 TL arası notebook soğutucu önerisi

2 aydır Juo C1 kullanıyorum, 105₺’ye almıştım. 6 kademeli fan ayarı ve 5 kademeli stand ayarı var. Memnunum, parasını hakettiğini düşünüyorum.

2 büyük, 2 küçük fanı var. İsterseniz 4ünü birden, isterseniz sadece küçükler veya sadece büyükler olarak 3 farklı çalışma modu var

Bende tam aksini düşünüyorum sizle. Fan yerleri Pc'min hava girişlerine iyi denk geleceğini düşündüğümden bunu aldım. Tek fan almak çok mantıklı gelmedi o yüzden.

Aldığım soğutucu bugün geldi. Vakit bulamadığım için deneyemedim. Yarın deneyip tecrübelerimi sizlere aktarırım.
Arkadaşlar Valorant oyununu oynarken normalde işlemci sıcaklığı hep 82 derece civarındaydı. Şimdi 70 derecelere indi. Benim gözlemlediğim kadarıyla 5-10 derece arası bir düşüş oldu. Beklentimi karşıladı. Sizlere de tavsiye ederim aldığım soğutucuyu. Tx Red Alert 6 Fanlı Oyuncu Notebook Soğutucu (TXACNBRED) Fiyatı

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı