Jays Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2020 #1 Arkadaşlar, ses kalitesi iyi olan 100-150 TL civarı mikrofon önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar, ses kalitesi iyi olan 100-150 TL civarı mikrofon önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
brightosayisamuel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ocak 2019 Mesajlar 2.663 Çözümler 8 9 Kasım 2020 #2 Jays dedi: Arkadaşlar, ses kalitesi iyi olan 100-150 TL civarı mikrofon önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Aslında kalitesiz bir mikrofonu yazılım ile güzelleştirebilirsin.
Jays dedi: Arkadaşlar, ses kalitesi iyi olan 100-150 TL civarı mikrofon önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Aslında kalitesiz bir mikrofonu yazılım ile güzelleştirebilirsin.
KekSeven71 Hectopat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 346 9 Kasım 2020 #3 Boya M-1 kullanıyorum. Çok memnunum.
Jays Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2020 #4 KekSeven71 dedi: Boya m-1 kullanıyorum. Çok memnunum. Genişletmek için tıkla... Hocam yaka mikrofonu olan değil mi?
KekSeven71 dedi: Boya m-1 kullanıyorum. Çok memnunum. Genişletmek için tıkla... Hocam yaka mikrofonu olan değil mi?
KekSeven71 Hectopat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 346 9 Kasım 2020 #5 Jays dedi: Hocam yaka mikrofonu olan değil mi? Genişletmek için tıkla... Doğrudur, yaka mikrofonu. Ses kalitesinden memnunum. Pille çalışıyor, pil birkaç ay gidiyor. Hırdavatçıda bulabildiğiniz cinsten bir pil kullanıyor.
Jays dedi: Hocam yaka mikrofonu olan değil mi? Genişletmek için tıkla... Doğrudur, yaka mikrofonu. Ses kalitesinden memnunum. Pille çalışıyor, pil birkaç ay gidiyor. Hırdavatçıda bulabildiğiniz cinsten bir pil kullanıyor.
TechandShopy Femtopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2020 #6 Hepa Merz Hm1 Yaka Mikrofonu Boya By-M1 Profesyonel Yaka Mikrofonu Bütçene uygun tavsiye edebileceğim ürünler bunlar, bütçeni daha da arttırabilirsen örnekleri çeşitlendirebilirim.
Hepa Merz Hm1 Yaka Mikrofonu Boya By-M1 Profesyonel Yaka Mikrofonu Bütçene uygun tavsiye edebileceğim ürünler bunlar, bütçeni daha da arttırabilirsen örnekleri çeşitlendirebilirim.