Andjety Decapat Katılım 30 Eylül 2018 Mesajlar 23 7 Aralık 2018 #1 Mikrofon alacağım fakat mouse ve klavye sesini en aza indirmesini istiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
Mikrofon alacağım fakat mouse ve klavye sesini en aza indirmesini istiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
Yago Kilopat Katılım 24 Mart 2018 Mesajlar 336 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front End Developer / Profosyonel Powerlifting Sporcusu 7 Aralık 2018 #2 BM-800 Öneririm kendim kullanıyorum memnunum.
Andjety Decapat Katılım 30 Eylül 2018 Mesajlar 23 7 Aralık 2018 #3 Yago dedi: BM-800 Öneririm kendim kullanıyorum memnunum. Genişletmek için tıkla... Baktım Fakat Şöyle Bi sorun Var Bm-800 Stüdyo Tipi Mikrofon - n11.com standım olmadığı için nasıl kullanıcam Yada Dış Sesi Kesen Bir Kulaklık Önerin Varsa Oda Olur
Yago dedi: BM-800 Öneririm kendim kullanıyorum memnunum. Genişletmek için tıkla... Baktım Fakat Şöyle Bi sorun Var Bm-800 Stüdyo Tipi Mikrofon - n11.com standım olmadığı için nasıl kullanıcam Yada Dış Sesi Kesen Bir Kulaklık Önerin Varsa Oda Olur