Dizüstü bilgisayar kullanıcısıyım, özellikle yaşadığım şehir yazın 40 dereceleri geçiyor buna bağlı olarak da laptopum çok ısınıyor. Ben de bu sorunu kaliteli bir termal macun alarak çözmeye karar verdim. Cihazı alalı 1 yıl oldu. İçindeki macun kalitesizdir diye tahmin ediyorum. Bana 100-150 TL arasına alabileceğim dizüstü bilgisayarımı en iyi soğutacak termal macunu önerir misiniz?
Thermal Grizzly Kryonaut 12,5 W/mK 1gr Termal Macun TGK-001-RS arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Thermal Grizzly Kryonaut 12,5 W/mK 1gr Termal Macun TGK-001-RS arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Kardan adam termal macun 14.3W/mk gres AMD Intel işlemci CPU soğutucu bilgisayar soğutma fanı VGA GPU bileşik soğutucu alçı ürününü Aliexpress'den US $12.84 - 74.06 karşılığında satın alın. Daha fazla Computer & Office, Computer Components ve Fans & Cooling ürün bulun. ✓Dünya Çapında Ücretsiz...
Thermal Grizzly Hydronaut 11.8 wm / k 3,9 Gr. Termal Macun arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.