100-180 TL bandında mouse önerisi

Bütçe
100-180

rockndust

Hectopat
Merhaba. Yeni bir mouse satın almak istiyorum fiyat bandım 100-180 TL. Oynayacağım oyunlar genelde Valorant, CS:GO gibi oyunlar. Kaç DPI olduğu fark etmiyor. Hangi fareyi önerirsiniz? Not: 1-2 sene gitmesini istiyorum.

Bu fiyatta adamakıllı bir şey bulunmaz hocam 1-2 sene de gitmez Razer DeathAdder V2 Mini alınır eliniz küçükse.

2 fare arasında pek fark yok, sensörleri falan aynı. İstediğinizi alabilirsiniz bu bütçede en iyileri bunlar.
Trust 22401 GXT 180 Kusan Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
Lenovo Legion M300 Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)

Bu fiyatta adamakıllı bir şey bulunmaz hocam 1-2 sene de gitmez Razer DeathAdder V2 Mini alınır eliniz küçükse.
Bütçenin 2 katı fiyatında bir fare önermek sizce mantıklı mı?
Lenovo M300, Trust Kusan varken alınmaz.

Bence mantıklı bu fiyatta alacağı üründen memnun kalacağını sanmam.

Önerileriniz için sağ olun. 1-2 ay daha biriktirip adamakıllı Razer marka bir mouse alacağım.

Önerileriniz için sağ olun. 1-2 ay daha biriktirip adamakıllı Razer marka bir mouse alacağım.

Hocam eliniz küçük değilse almayın pişman olursunuz ama boyutunuza uygunsa sizi net 1-2 yıl götürür yazılımı da var.

300 TL'ye kadar çıkabilirseniz SteelSeries Rival 3 öneririm. Bende Valorant oynuyorum sık sık çok memnunum.

Merhaba, bütçemi arttırdım ve 350 TL bütçem var, bir fare satın almak istiyorum. 2-3 yıl giderse çok iyi olur. FPS oyunları oynuyorum genelde. Mouse önerilerinizi bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…