100-180 TL bandında mouse önerisi

Bütçe
100-180

rockndust

Hectopat
Merhaba. Yeni bir mouse satın almak istiyorum fiyat bandım 100-180 TL. Oynayacağım oyunlar genelde Valorant, CS:GO gibi oyunlar. Kaç DPI olduğu fark etmiyor. Hangi fareyi önerirsiniz? Not: 1-2 sene gitmesini istiyorum.

2 fare arasında pek fark yok, sensörleri falan aynı. İstediğinizi alabilirsiniz bu bütçede en iyileri bunlar.
Trust 22401 GXT 180 Kusan Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
Lenovo Legion M300 Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)

Bu fiyatta adamakıllı bir şey bulunmaz hocam 1-2 sene de gitmez Razer DeathAdder V2 Mini alınır eliniz küçükse.
Bütçenin 2 katı fiyatında bir fare önermek sizce mantıklı mı?
Bu fiyat bandında beklentiniz yüksek olmamalı maalesef.

Lenovo M300, Trust Kusan varken alınmaz.

2 fare arasında pek fark yok, sensörleri falan aynı. İstediğinizi alabilirsiniz bu bütçede en iyileri bunlar.
Trust 22401 GXT 180 Kusan Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
Lenovo Legion M300 Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)

Bütçenin 2 katı fiyatında bir fare önermek sizce mantıklı mı?

Lenovo M300, Trust kusan varken alınmaz.

Bence mantıklı bu fiyatta alacağı üründen memnun kalacağını sanmam.

Merhaba, bütçemi arttırdım ve 350 TL bütçem var, bir fare satın almak istiyorum. 2-3 yıl giderse çok iyi olur. FPS oyunları oynuyorum genelde. Mouse önerilerinizi bekliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı