100-200 Mbps ve upload hızı yüksek ucuz internet servisi önerisi

Scofield Michael

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, yaklaşık 3-4 yıldır Superonline 36Mbps kullanıyorum ama sıkıldım artık. İnternet hızı çok düşük geliyor ve değiştireceğim artık. Adresimde TurkNet GigaFiber vardı ve ona geçecektim ama 400 TL olmuş. Böyle 300 TL'ye 100-200 Mbps upload hızı yüksek güvenilir bildiğiniz internet servisi varsa önerir misiniz? Bu arada taahhüdüm ayın 24'ünde bitiyor, kaç gün kala diğer internet için başvuru yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, yaklaşık 3-4 yıldır Superonline 36Mbps kullanıyorum ama sıkıldım artık. İnternet hızı çok düşük geliyor ve değiştireceğim artık. Adresimde TurkNet GigaFiber vardı ve ona geçecektim ama 400 TL olmuş. Böyle 300 TL'ye 100-200 Mbps upload hızı yüksek güvenilir bildiğiniz internet servisi varsa önerir misiniz? Bu arada taahhüdüm ayın 24'ünde bitiyor, kaç gün kala diğer internet için başvuru yapmalıyım?

400TL GigaFiber internet alıyorsanız hale alınabilir bir fiyat. Normalde çok daha pahalı fiyatlar olabiliyor. Kotasız taahhütsüz olması da cabası. 100Mbps ve üstü internet için yine de bana göre değiştirmekle gerek yok. Örnek 50Mbps internet alıyorum TurkNet'ten ancak 12 ay sabit kampanyası dikkatimi çekmedi değil.

Comnet Fiber 100 Mbps kullanıyorum 12 ay taahhüt yaptırdım. Ön ödemeli. Aylığı 179 TL'ye geliyor. 2148 TL ödedim. Tavsiye ederim, memnunum şu an.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı