100-200 TL arası klavye önerisi

Merhaba,

1.Mouse'a ihtiyacınız yok ama bu ürün sadece set olarak satılıyor. Fiyat bandınıza uygun olduğu için önerdik.
2. O fiyata gerçek mekanik klavye bulamazsınız. Çin mekaniklerinden bulabilirsiniz. Masterkeys Lite L modelimizi forumda kullanan bir çok üye mevcut ve kullanan herkes(neredeyse) memnun ve biz önermesek dahi önerirler.
3.Biz sadece fiyat aralığına göre model önerisi yapıyoruz. Ürünlerimizi yersiz kötülemeler olmadığı sürece savunmuyoruz veya başka marka ürünler ile kıyaslamıyoruz.
Konu açıyorsunuz ve öneri istiyorsunuz. Herkes önerisini yapar. Dilediğiniz modeli alırsınız buna biz karışmayız.

İyi Forumlar.

Kafana yatkın neyse al gitsin dostum.

Kafana yatkın neyse al gitsin dostum.
Master Keys Lite almayı düşünüyorum ozaman. Ayın 15'inde alacağım. Ayın 15'inden sonra indirim olmaz heralde değil mi ?

Master Keys Lite almayı düşünüyorum ozaman. Ayın 15'inde alacağım. Ayın 15'inden sonra indirim olmaz heralde değil mi ?

Muhtemelen bu ayın 15inde indirim olmaz gibi. Belki sömestr tatilinde bir indirim olabilir ama kesin değil.

Kesilmiş klavye istemiyorum. Sadece oyun için almayacağım. Öneriniz için teşekkürler.

G103 kullanıyorum. Eski bir model ama hala kullanılabilir. Ya da Apex 100 alınabilir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…