Öneriniz için öncelikle çok teşekkür ederim. Core 2 duo muhtmelen 2 çekirdektir, iki çekirdek pek düşünmüyorum. Xeon ve Quad'lar arasında dolanıyorum bakalım hangisi ucuz gelirse .
Nasıl yani daha mı az bulunuyor piyasada, ya da daha mı kötü?
Öneriniz için öncelikle çok teşekkür ederim. Core 2 Duo muhtmelen 2 çekirdektir, iki çekirdek pek düşünmüyorum. Xeon ve Quad'lar arasında dolanıyorum bakalım hangisi ucuz gelirse .
Nasıl yani daha mı az bulunuyor piyasada, ya da daha mı kötü?
İNTEL 2 QUAD Q9400 İŞLEMCİ - İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
İNTEL 2 QUAD Q9400 İŞLEMCİ - İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Teşekkürler önerileriniz için. Ben Q9500'ün fiyatını daha ucuza bulmadıkça çok görmüyorum. Şu anki fiyatlardan farklı bir fiyat bulamazsam Q9400 düşünüyorum. Sizce? Hem anakarta da daha fazla kalmış olur, ram fiyatının bir kısmını karşılamış olur. Ve tahminimce Q9400 ve Q9500'in çipsetleri ortak, yani aynı anakart gereklidir. Peki hangi anakartı önerirsiniz f/p olarak?
Böyle bir şey de buldum, Q9550 dengi bir ürün deniyor.
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
Bunun hakkında ne düşünüyorsunuz peki? Çok rahatsızlık verdim biliyorum, ama cevaplarsanız çok sevinirim.
Bunların yerine Ryzen 3 2200g düşündüm. 2. nesil de olsa güzel bir Apu. RX 550 değerinde diyorlar bilmiyorum tam ne kadar doğru ama güzel bir seçenek. 550 ₺'ye buldum fanlı. Diğer türlü zaten anakart + işlemci bu para yapacaktı. RX 550 olmuş 2. elde 600₺. Siz ne düşünüyorsunuz? @Sefa70@Is That A SKYLINE