Lintos Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 3.959 Makaleler 25 Çözümler 102 Yer Colorado, Colorado Springs 18 Aralık 2018 #1 100-200 TL arası mekanık ya da yarı mekanik ve RGB klavye arıyorum. Hangi klavyeyi önerirsiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Aralık 2018
ozturkfaruk Kilopat Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 431 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2018 #2 Bütçenizi azıcık aşıyor ama bu ürüne bakabilirsiniz; Cooler Master MasterKeys Lite RGB LED Mekanik Hisli TR Gaming Klavye | ITOPYA
Bütçenizi azıcık aşıyor ama bu ürüne bakabilirsiniz; Cooler Master MasterKeys Lite RGB LED Mekanik Hisli TR Gaming Klavye | ITOPYA
M MustafaCiger Kilopat Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 193 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2018 #3 Ben kullanıyorum gayet memnunum; Gamepower Warlock Kırmızı Switch Mekanik Klavye Fiyatı
redd34 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2018 Mesajlar 2.413 Makaleler 8 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2018 #4 Lintos dedi: 100-200 TL arası mekanık ya da yarı mekanik ve RGB klavye arıyorum. Hangi klavyeyi önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Dostum ben bu seti kullanıyorum. Profesyonel bir oyuncu değilim zevkine oynuyorum, memnunum setten.
Lintos dedi: 100-200 TL arası mekanık ya da yarı mekanik ve RGB klavye arıyorum. Hangi klavyeyi önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Dostum ben bu seti kullanıyorum. Profesyonel bir oyuncu değilim zevkine oynuyorum, memnunum setten.
M Michael Decapat Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 25 18 Aralık 2018 #5 Mousenuz yoksa Thermaltake Tt Commander Combo öneririm. Klavye + Mouse. 2 aydır kullanıyorum.
asdddxaw Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2017 Mesajlar 1.317 Çözümler 2 Yer İstanbul 18 Aralık 2018 #6 4 Yıldır kullanıyorum klavyeye yapmadığım kalmadı, şuan ondan yazıyorum. Oğuz Sasi'nin kamerası gibi hiç bir şey olmuyor kesinlikle öneririm. G103.
4 Yıldır kullanıyorum klavyeye yapmadığım kalmadı, şuan ondan yazıyorum. Oğuz Sasi'nin kamerası gibi hiç bir şey olmuyor kesinlikle öneririm. G103.
Lintos Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 3.959 Makaleler 25 Çözümler 102 Yer Colorado, Colorado Springs 18 Aralık 2018 #7 asdddxaw dedi: 4 Yıldır kullanıyorum klavyeye yapmadığım kalmadı, şuan ondan yazıyorum. Oğuz Sasi'nin kamerası gibi hiç bir şey olmuyor kesinlikle öneririm. G103. Genişletmek için tıkla... En son gördüğümde kamerasını bozmayı başarmıştı
asdddxaw dedi: 4 Yıldır kullanıyorum klavyeye yapmadığım kalmadı, şuan ondan yazıyorum. Oğuz Sasi'nin kamerası gibi hiç bir şey olmuyor kesinlikle öneririm. G103. Genişletmek için tıkla... En son gördüğümde kamerasını bozmayı başarmıştı
asdddxaw Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2017 Mesajlar 1.317 Çözümler 2 Yer İstanbul 18 Aralık 2018 #8 Lintos dedi: En son gördüğümde kamerasını bozmayı başarmıştı Genişletmek için tıkla... Benim klavye hala sağlam kanka.
Lintos dedi: En son gördüğümde kamerasını bozmayı başarmıştı Genişletmek için tıkla... Benim klavye hala sağlam kanka.
Cooler Master Türkiye Cooler Master Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Ağustos 2013 Mesajlar 2.943 Makaleler 10 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri cmturkiye@coolermaster.eu Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2018 #9 Mekanik hissiyatlı Devastator ürünümüzü önerebiliriz. Cooler Master Devastator II Türkçe Mekanik Hisli Klavye + Mouse
Mekanik hissiyatlı Devastator ürünümüzü önerebiliriz. Cooler Master Devastator II Türkçe Mekanik Hisli Klavye + Mouse