SteelSeries QCK ve QCK+'ın yorumlarına baktım ikisinde de rengi soluyor logosu yıpranıyor gibi yorumlar var. Bunlar doğru mu? Bunun dışında hangi mouse padleri önerirsiniz?
SteelSeries QCK Large'ı aşağı yukarı 7-8 aydır kullanıyorum, bende herhangi bir solma olmadı. (Hiç çamaşır makinesine atmadım. Bazen üzerini nemli bezle silerim.)
Porge urunlerini kullaniyorum. Hem baski hem de malzeme kalitesi cok guzel. Kesinlikle tavsiye ederim. 6 ay sonunda pislendi. Banyo duvarina suyla yapistirip camasir deterjaniyla elimle ovup duruladim. İlk gunku haline geldi. Sadece kir atti ve renk hic akmadi.
SteelSeries QCK Large'ı aşağı yukarı 7-8 aydır kullanıyorum, bende herhangi bir solma olmadı. (Hiç çamaşır makinesine atmadım. Bazen üzerini nemli bezle silerim.)
@purpleguy Az önce mousepad'e baktım cidden renk solması var. Normalde sürekli kullanmıyorum ve başka bir tane kullanıyordum. Kutusundan çıkarıp baktığımda solma olduğunu gördüm. Üstelik en fazla 6-7 ay kullanmama rağmen.
@purpleguy Az önce mouse Pad'e baktım cidden renk solması var. Normalde sürekli kullanmıyorum ve başka bir tane kullanıyordum. Kutusundan çıkarıp baktığımda solma olduğunu gördüm. Üstelik en fazla 6-7 ay kullanmama rağmen.