100 - 200 TL mouse pad önerisi

purpleguy

Hectopat
SteelSeries QCK ve QCK+'ın yorumlarına baktım ikisinde de rengi soluyor logosu yıpranıyor gibi yorumlar var. Bunlar doğru mu? Bunun dışında hangi mouse padleri önerirsiniz?

Porge urunlerini kullaniyorum. Hem baski hem de malzeme kalitesi cok guzel. Kesinlikle tavsiye ederim. 6 ay sonunda pislendi. Banyo duvarina suyla yapistirip camasir deterjaniyla elimle ovup duruladim. İlk gunku haline geldi. Sadece kir atti ve renk hic akmadi.

SteelSeries QCK Large'ı aşağı yukarı 7-8 aydır kullanıyorum, bende herhangi bir solma olmadı. (Hiç çamaşır makinesine atmadım. Bazen üzerini nemli bezle silerim.)

@purpleguy Az önce mousepad'e baktım cidden renk solması var. Normalde sürekli kullanmıyorum ve başka bir tane kullanıyordum. Kutusundan çıkarıp baktığımda solma olduğunu gördüm. Üstelik en fazla 6-7 ay kullanmama rağmen.

@purpleguy Az önce mouse Pad'e baktım cidden renk solması var. Normalde sürekli kullanmıyorum ve başka bir tane kullanıyordum. Kutusundan çıkarıp baktığımda solma olduğunu gördüm. Üstelik en fazla 6-7 ay kullanmama rağmen.

Amazon'dan mi aldiniz urunu yani orijinal mi?

Steel ince yazılmış, Series'da kalın yazılmışsa sahte oluyoyormus.

Amazon'dan mi aldiniz urunu yani orijinal mi?

İtopya'dan almıştım, mousepad orijinal. Steel kalın, series ise ince yazılmış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı