100-200 TL termal macun önerisi

Bütçe
200
Makaleler
2
RAM
2x16 32 gb 3200 mhzr
Anakart
asus prime x570-p
Ryzen 5 5600X islemcim ve ASUS Prime X570-P anakartim var. Kullandigim macun Arctic Freezer Liquid II 240 mm icinden cikan Amazon'dan aldigim MX-4 gercek mi bilmiyorum 2020 falan yaziyordu ama eski sicakliga gore bayağı yukseldi 1.5 yil icinde yeni macun almayi dusunuyorum bütçem 100-200 TL arasi boyle uzun sure idare edecek ve sicaklik bir şey actigim anda %60 70'e varan yuzdelik kullanimdan dolayi bir anda 62 63 dereceye firlatmacak bir macun ariyorum. Var mi bildiginiz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam bu işinizi bir nebze görür fiyat 185TL.

3.9 W/m-K değerine sahip, fiyatına göre berbat bir macun. MX-4 çok daha iyi.

Ek olarak yarı fiyatından daha düşüğe daha iyi ürünler var.
Noctua o macunun termal iletkenliğini hiç bir zaman açıklamadı istersen kendilerine mail atarak sor cevap vermeyeceklerdir bu dışarıdan ölçülen değerler doğru mu değil mi belli değil ki termal iletkenlik her şey değildir partikül boyutu daha küçük olan daha az termal iletkenliğe sahip bir macun gelir hepsini tokatlar olay iletkenlik kadar ne kadar mikro boşluk kalacağı ile de alakalı.

Fiyatına göre berbat bir macun falan değil NT-H2 ile ya aynı ya da daha iyi performans veren klasikleşmiş bir ürün. Mx4'ün Hypelandığı yerde kendisinin eziklenmesi çok absürd olurdu.

Şu leş macuna bak sen. Sıvı metal abilerinin hemen ardından en popüler markaları nasıl da kevgire çevirmiş.

Son düzenleme:
Hadi Mx-4’ten fiyat farkına değecek kadar daha iyi olsun, daha ucuza Kryonaut varken alınmaz.

Eğer Noctua Mx-4 kapışması konusunda dediklerinin asılsız olduğu kısmında mutabıksak bu dediğin konuya da geçelim.

Birisi 1 gram birisi 4 gram. Aralarında birim maliyet olarak 4 kat fark var. Adam Laptop kullanmıyor ki 1 gramı iki sefer sürsün. Ben arkadaşın istediği gibi kaliteli F/P bir macun önerdim. Kyronaut ile NT-H1 arasında 1-1.2 derecelik fark var. Daha neyi tartışıyoruz ?

Zaten onu surmustum 1.5 yilda 10 derece artti.

Thermal Grizzly kyronaut ve MX-6 arasında kaldım. MX-6 134 TL Teknobiyotik sitesinde 2 gram
Thermal Grizzly 160 TL civarinda Amazon'da var 1 gram

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…